Srpski atletičar Asmir Kolašinac neće nastupiti na ovogodišnjem Evropskom dvoranskom prvenstvu u Poljskoj, jer je dobio pozitivan nalaz na korona virus!

Podsetimo, Kolašinac je bio na spisku od devet takmičara iz Srbije ko će se od 4. do 7. marta boriti za odličja.

Još jedan dan ostao je do početka Evropskog dvoranskog prvenstva u Poljskoj. Naša reprezentacija broji osam članova: Armin Sinančević u bacanju kugle, sprinteri Aleksa Kijanović, Milana Tirnanić, Anja Lukić i Luka Trgovčević, Boško Kijanović i Maja Ćirić na 400 m, Lazar Anić u skoku udalj.

Prvobitni spisak bio je duži, čak 12 atletičara uspelo je da ostvari normu za pomenuto takmičenje, ali nažalost zbog povreda sa zaletišta skoka udalj morali su da se povuku Ivana Španović i Strahinja Jovančević. Dok je srpski bacač kugle Asmir Kolašinac pozitivan na Korona virus, uprkos tome što se dobro oseća i nema nikakve simptome.

– Dan uoči putovanja dobio sam rezultat da sam pozitivan na PCR test, iako nemam nikakve simptome. Mnogo žalim za tim što neću takmičiti na Evropskom prvenstvu jer sam baš spreman. Nadam se da ću što pre biti negativan I da ću nastaviti sa treninzima I takmičenjima – rekao je Kolašinac.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime