Kolike grudi toliko pića

0

 

Naime, noćni klub iz Singapura "Overizi" (OverEasy) nudi ženama besplatna pića čiji broj zavisi od veličine njihovih grudi, piše list "Čajna pres".

 

Večeri pod nazivom "Fill My Cups", u slobodnom prevodu "Natoči mi u korpe (na prslučetu)", od prošlog vikenda se organizuju u klubu i reklamiraju plakatima na kojima piše "Booze For Your Boobs" (Piće za vaše grudi).

 

Ova promotivna "fora" funkcioniše na sledeći način: izabrano je dvoje sudija, žena i muškarac, koji vizuelnim putem procenjuju veličinu poprsja – bilo kakvo pipanje je strogo zabranjeno.

 

Za grudi veličine jedan, "vlasnica" dobija jedno besplatno piće, dvojke mogu računati na dva, trojke na tri, dok četvorke dobijaju bocu "Belvedere" votke.
 

"Sudije, naravno, nisu eksperti za grudi, niti rade u fabrici za proizvodnju ženskih prslučića, nego naši prijatelji koji će jednostavno pogađati veličinu", izjavila je Čeril Ho, portparolka kompanije koja je vlasnik lokala.

 

Ovaj nesvakidašnji marketinški potez izazvao je različite reakcije. Jedni ga nazivaju zabavnim i duhovitim, a drugi krajnje neukusnim i ponižavajućim za žene.

 

"Mislim da je koncept smešan, ali se ne bih degradirala učestvujući u tome", rekla je jedna 19-godišnjakinja.

 

Druga ne misli tako. "Ne bi me bilo sramota da me neko ocenjuje na osnovu veličine korpi na mom brushalteru. Štaviše, prijalo bi mi jer sam ponosna na svoje atribute."

 

Inače, klub je ove večeri nazvao po jednom od gostujućih di-džejeva, DJ DCUP-u. "Kada smo čuli kako se zove gost (DCUP – "D" veličina korpi), rešili smo da dodatno ‘začinimo’ ceo događaj", objasnila je portparolka kako je zapravo sve počelo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here