pixabay.com

Svaki horoskopski znak, u proseku dva puta u životu voli i oseti veliku ljubav.

Velika ljubav ostavlja trajni trag, ponekad lepo sećanje, a ponekad i bolnu ranu. Kada je reč o nesrećnoj ljubavi, život može naravno i posle nje biti lep, ali nikada ne zaboravljamo osobu koju smo voleli.

Evo koliko puta svaki znak doživi pravu ljubav prema Zodijaku.

Ovan

Ovnovi vole ukupno tri puta u životu. Oni su skeptični prema novoj ljubavi, ali kada je pronađu, zaboravljaju na uticaj prethodnog partnera. Ovnovi pronalaze novu ljubav iz radoznalosti, sa željom da ponovo osete ljubav.

Bik

Bik je znak koji najčešće zaista jednom voli u životu. U trenutku kada se zaljubi, ovaj horoskopski znak je spreman da uradi sve za svog partnera i stalno sanja kako zajedno provode ceo život.

Blizanci

Kao i Ovan, oni takođe imaju tri ljubavi u životu. Oni nastoje da pronađu apsolutnu ljubav koja će trajati celog života, bez obzira na njihovo emocionalno stanje. Najčešće, ljubav dolazi do njih tri puta, i svaki put misle da su pronašli pravu osobu.

Rak

Rak se u proseku dva puta u životu zaplete u mrežu ljubavi. Ako su razočarani prvom ljubavlju, neće im biti potrebno puno vremena da odmah pronađu novu osobu, kojoj će dati sebe previše da bi je zadržali.

Lav

Lavovi uvek žele i podjednako se posvećuju svakoj novoj ljubavi. Oni su rođeni pobednici i ne plaše se emocija u novim odnosima, čak i ako postoji opasnost da budu prevareni ili povređeni.

Devica

Oni su veoma sumnjičavi i skeptični u ljubavi i zato vole najviše dva puta u životu. Device nikome ne dozvoljavaju da u potpunosti okupiraju njihov svet.

Vaga

Pored Lava, ovo je drugi znak koji zna kako da se zaljubi u svakog novog partnera. Bez obzira na to koliko su povređeni u prethodnoj vezi, Vagi nije problem da za kratko vreme počne nešto novo.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak stvarno voli samo jednom u životu. Naravno, u međuvremenu će biti mnogo veza i avantura. Oni ne veruju u čistu fizičku vezu, pa je za njih veoma važno da uspostave emocije. Oni su vrlo tajnoviti i razmišljaju dugo pre nego što se upuste u nešto novo.

Jarac

Jarčevi vole dva puta u životu i njima pada posebno teško da izraze svoja osećanja. Najčešće raskidaju kada ih partner ne vodi u željenom pravcu. Vrlo teško stupaju u nove odnose.

Strelac

Strelčevi vole četiri puta u životu. Oni su iskusni u ljubavi, ali imaju i veliko srce koje često voli. Previše vole slobodu, pa su u životu i ljubavnim vezama neophodni kompromisi.

Vodolija

Vodolije imaju tri ljubavi u životu, uključujući i ljubavnike sa kojima prevare svog partnera. Imaju tendenciju da traže savršenog partnera, koji je takođe prijatelj.

Ribe

Predstavnici ovog horoskopskog znaka zaista vole samo jednu osobu tokom svog života. Kada prepoznaju svoju srodnu dušu odmah se usidre pored nje. Oni su romantični i svu svoju pažnju posvećuju svom partneru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here