Pixabay.com

Dok neke studije su pokazale kako seks u proseku traje oko sedam minuta, ugledni stručnjak doktor Hari Fiš specijalizovan za lečenje muških seksualnih problema tvrdi da je čak i to preterivanje.

U istraživanju za svoju novu knjigu “Gola istina – Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle” otkrio je da čak 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dva minuta.

Kao glavne “krivce” za to navodi muškarce, jer se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolisati duže od jednog minuta. Više od 90 odsto žena ne može da doživi orgazam u roku od dva minuta, pa je u takvom seksu njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

– Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke – rekao je Fiš.

Dodaje kako bi muškarci koji ne mogu da odlože orgazam dva minuta od početka seksa, ali ni oni koji ne mogu da ga dožive nakon 40 minuta vođenja ljubavi, svakako trebali da posete lekara jer se takvi problemi mogu ublažiti.

Parovi u proseku vode ljubav dva puta na sedmično, a posledica kratkog trajanja seksa sigurno je i manjak želje za njim.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime