Tanjug

Kosovski novinar Baton Hadžiju izjavio je da je predsednica Kosova Vjosa Osmani u vreme “napada na policiju u Banjskoj” pozvala šefa Kfora ali da joj je on rekao da spava.

Hadžiju je naveo da je Osmani pozvala između 2.30 i 6.00 sati, a da joj je komandant Kfora kazao da spava i da ne zna da je policajac ubijen.

Kako kaže, specijalnu jedinicu Kosovske policije Kfor je pozvao iz razloga što se ljudi koji su imali priliku da se povuku nisu povukli.

– Tamo su dobili pravo od Kfora da se bore protiv bande -dodao je.

1 COMMENT

  1. Зар они не схватају да је ова изјава доказ да лажу !!! Ако је Кфор “спавао” како их је онда позвао ??? Суштина је да их нико није позвао а да они нису СМЕЛИ бити на тој територији !!! Ако је албански полицајац страдао, онда је питање а ко га је тамо, где не сме да буде, послао ??? Зашто? Да би имао изговор да стреља Србе ??? Кфор ће бити изложен понижавању од стране тзв косовске полиције, специјалаца и политичара, докле год не почне да спроводи политику Уједињених нација по резолуцији 1244, а не клике која је против правно признала лажну државу !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here