EPA
NATO vojnici

Vrhovni komandant NATO za Evropu, general Kristofer Kavoli poručio je da Alijansa na Kosovo treba da pošalje ne samo više trupa, već i tešku artiljeriju kako bi se osigurala bezbednost regiona.

– Uradili smo reviziju plana i on je pokazao da nam je potrebno ne samo više snaga, već i teška artiljerija NATO da bude raspoređena u regionu. Trupe u Bosni i Hercegovini i snage Kfora na Kosovu moraju biti povećane radi praćenja i otkrivanja pretnji protiv njih – rekao je general Kavoli pred senatorima SAD.

Smatra da je Rusija “hronična pretnja” svetu, i da uznemirava činjenica o stvaranju strateškog saveza između Rusije, Kine, Irana i Severne Koreje.

– Pred nama su izazovna vremena, u najmanju ruku, u evropskom teatru. Ruski brutalni i ničim izazvani rat opustošio je Ukrajinu za više od dve godine. Ruske snage uništavaju gradove i uništavaju nevine živote u razmerama koje nisu viđene od Drugog svetskog rata. Ove zemlje stvaraju isprepletena strateška partnerstva u nastojanju da izazovu postojeći poredak. Ovo je duboko neprijateljsko nacionalnim interesima SAD – zaključio je Kavoli.

7 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  2. Znači zvanično priznajete okupaciju Kosova i Methija? Odmah da Srbija traži dolazak međunarodnih snaga iz Kine, Rusije, Brazila i Indije po rezoluciji 1244 !!!

  3. SRBIJA JE NA ZAPADU U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here