Pakt studio
Miloš Milanović, član Izvršnog odbora Kompanije "Dunav osiguranje" prima priznanje "Moj izbor"

Prema glasovima potrošača Srbije, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova, Kompaniji “Dunav osiguranje” dodeljeno je priznanje “Moj izbor” u kategoriji “Osiguravajuća društva”.

Priznanje “Moj izbor”, koje se dodeljuje brendovima iz Srbije kojima se najviše veruje, već 14 godina u okviru kampanje “Najbolje u Srbiji” organizuje Udruženje potrošača “Moja Srbija”, uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda.

– Za nas u Kompaniji “Dunav osiguranje” priznanje koje dolazi od potrošača je najvrednija potvrda svega za šta se zalažemo. Zadovoljstvo korisnika je naš primarni cilj i okosnica vizije Kompanije, što je i glavni razlog da smo toliko ponosni laureati nagrade “Moj izbor”. Osvojiti nečije poverenje nije lako, a još manje je lako zadržati ga kroz višedecenijski rad kojim se naša kompanija može pohvaliti. Svesni toga, nastojaćemo da opravdamo izbor potrošača Srbije i da ubuduće budemo uspešan sistem koji funkcioniše po najsavremenijim standardima, da se držimo stabilnosti i pouzdanosti, baš kao i ažurnosti i fleksibilnosti u radu i stručnosti naših zaposlenih – naveo je prilikom uručenja nagrade Miloš Milanović, član Izvršnog odbora Kompanije “Dunav osiguranje”.

Kompanija “Dunav osiguranje” je lider na tržištu osiguranja u našoj zemlji sa najširom ponudom u vidu 180 usluga svih vrsta životnog i neživotnog osiguranja. Kvalitet svoje usluge garantuje i visokim stepenom dostupnosti koji se oslanja na razvijenu mrežu sa 28 glavnih filijala i oko 600 prodajnih mesta na teritoriji Srbije. Iz ugla korisnika osiguranja jednako važan je i stepen ažurnosti u rešavanju šteta.

Priznanje “Moj izbor”

– Trudimo se da se istaknemo kvalitetom naše ponude, povoljnim cenama, ali i da postignemo maksimalnu ažurnost kada je u pitanju isplata nastalih šteta. Kompanija gotovo da nema neisplaćenih likvidiranih šteta, odnosno one su manje od 0,3%. Kao osiguravajuća kuća, bilo da se naša usluga odnosi na zdravlje, imovinu ili štetu na vozilu, u fokusu naših usluga imamo sigurnost, a nju, složićete se, ne biste poverili bilo kome. Zato je naša odgovornost da nađemo načine da budemo bolji, da ponudimo više i da korisnike naših usluga pre svega gledamo kao prijatelje. Jer u građenju prijateljstva dajete ono najbolje od sebe, sa željom da traje – istakao je gospodin Milanović.

Dobitnici nagrada

Pored priznanja “Moj izbor” za 2024, Kompanija “Dunav osiguranje” prošle godine ponela je i prestižnu titulu “Miljenik potrošača”, a nagrađena je i za doprinos zajednici u kojoj posluje – dodeljeno joj je, naime, priznanje “Dobročinitelj”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here