MTEL Austria
MTEL Austria

Složićete se da je dobar televizijski program jedan od osnovnih uslova koji su neophodni za ostvarenje prijatne kućne atmosfere.

Budući da je u toku fenomenalna akcija MTEL Austria -50% na sve TV pakete, upoznaćemo vas sa kompletnom TV ponudom ovog telekomunikacionog operatera.

Vrlo je jednostavno odgovoriti na pitanje šta čini dobru televiziju: dobar program, TV uređaj sa visokim kvalitetom slike i zvuka, te naravno ljudi sa kojima možete podeliti atmosferu i komentarisati sadržaj. Upravo radi ostvarenja kompletnog televizijskog ugođaja, MTEL Austria je posebno prilagodio svoju bogatu ponudu, kako bi svako u okviru nje mogao da pronađe nešto za sebe.

Evo nekoliko činjenica o konceptu kojem je pomenuti telekomunikacioni operater pristupio prilikom kreiranja TV ponude:

TV paketi se dele na one sa ugovornom obavezom, bez ugovorne obaveze i prepaid pakete. U skladu sa tim možete birati između sigurnosti kod jednog operatera kroz obnavljanje ugovora, fleksibilnosti ili možete kupiti izuzetno kvalitetan TV uređaj na rate.

TV paketi su koncipirani u tri veličine: S, M i L počevši od najniže do najviše cene. Osim cenovnog ranga, razlika između paketa je u dodatnim TV kanalima (Ex-Yu videoteka koja je dostupna u okviru svih paketa L veličine), kao i količini uređaja na kojima možete da strimujete sadržaj.

Takođe – S, M i L su paketi svih vrsta pretplate: sa ugovornom obavezom, bez ugovorne obaveze i prepaid. Što znači da birate veličinu i cenu paketa, kao i način obaveze i plaćanja.

TV paketi su unificirani. Iako među navedenim paketima postoje razlike koje smo već naveli, TV ponuda MTEL Austria je ipak unificirana. Preplatom na bilo koji paket dobijate preko 250 Ex-Yu kanala, preko 300 radio stanica, preko 20 austrijskih i nemačkih kanala, preko 20 HD kanala i preko 10 kanala za odrasle. Dakle, ogroman izbor televizijskog sadržaja odličnog kvaliteta slike i zvuka.

Na svim TV paketima je dostupna opcija od 7 dana premotavanja unazad, što je sjajno zato što ne morate da brinete kada ćete propustiti željenu seriju, film ili utakmicu i sami možete da rasporedite vreme za gledanje televizije kako želite.

A šta je sa spojem telekomunikacionih usluga TV + mobilna telefonija?

MTEL Austria je kreirao različite pakete u kojima možete da kombinujete više usluga. Ukoliko razmišljate o kombinaciji TV paket + mobilna telefonija, pomenuti operater ima dva paketa u okviru ovog tipa ponude: Kombi S i Kombi M paket.

Evo nekoliko činjenica o Kombi paketima:

Kombi paketi su takođe raspoređeni u S i M veličinu koja se razlikuje u ceni, količini mobilnog interneta koji vam je na raspolaganju, te količini uređaja na kojima možete strimovati program. Još jedna razlika između Kombi S i Kombi M paketa je u tome što u okviru Kombi S paketa imate dodatnu opciju da ga kupite bez mobilnog uređaja, dok Kombi M paket kupujete sa uređajem.

Mobilni uređaj u okviru Kombi paketa M je potpuno besplatan! U pitanju je hit telefon Samsung Galaxy A50 pa eto savršene prilike da zamenite stariji model pametnog telefona koji već posedujete.

Fenomenalne opcije mobilne telefonije su vam na raspolaganju. Bez obzira za koji od Kombi paketa se odlučite, imate neograničene pozive prema svim zemljama EU, neograničene minute i poruke prema partnerskim mrežama m:ts Srbija, m:tel Crna Gora i m:tel BiH, te 15 GB mobilnog interneta u okviru Kombi S paketa ili 25 GB mobilnog interneta u okviru Kombi M paketa.ž

Kao što možete da primetite, dostupan vam je veliki broj benefita u okviru MTEL Austria TV ponude, stoga sigurno možete odabrati neki koji će vam savršeno odgovarati. Napomenućemo da je upravo sada vreme za to što su svi TV paketi sniženi u pola cene u okviru fenomenalne akcije do 31.03.2020. Međutim, postavlja se jedno logično pitanje.

Kako da odaberem MTEL Austria TV paket koji mi idealno odgovara?

Ukoliko želite da iskoristite promotivnu akciju i da kupite TV paket po ceni već od 7,95€ mjesečno, a niste sigurni da li ćete odabrati idealnu opciju, ovo su neki od saveta:
Detaljno proučite TV ponudu na zvaničnoj MTEL Austria stranici.

Za sva dodatna pitanja, možete kontaktirati ljubazno osoblje pomenutog telekomunikacionog operatera na broj call centra 0800 667 667 (samo u Austriji) ili posetiti poslovnice u Beču i Lincu.

Razmislite da li vam odgovara ugovorna obaveza ili više želite fleksibilnost. U skladu sa tim, odlučite da li želite TV paket sa ugovornom obavezom ili bez ugovorne obaveze.

Ukoliko želite da kupite TV uređaj na rate, razmotrite prepaid opciju.

Ako smatrate da vam više odgovara kombinacija više usluga, odaberite neki od Kombi paketa.

Sada kada ste savršeno informisani o kompletnoj MTEL Austria TV ponudi, požurite i kupite TV paket koji vam odgovara, dok promotivna ponuda još uvijek traje. Napominjemo da je akcija od -50% na TV pakete u toku do kraja marta, a najbližu poslovnicu potražite na ovom linku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here