“Komšić može da čestita kosovsku nezavisnost samo u svoje ime, a ne u ime građana BiH”

1
Youtube/TVKopernikus
Miroslav Bjegović

“Željko Komšić može samo u svoje ime čestitati dan nezavisnosti takozvanog Kosova, a ne u ime građana Bosne i Hercegovine, države koja nije priznala ovu terorističku tvorevinu, a pogotovo to ne može činiti u ime srpskog naroda kojeg ovim činom svesno vređa”, kaže profesor bezbednosnih nauka dr Miroslav Bjegović.

On naglašava, da ovim činom Komšić pokazuje nedobronameran stav prema Srbiji jer podržava okupaciju jednog dela njene teritorije i krši odredbe Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

– Ako njegova i Bakirova Federacija želi u NATO neka pokušaju, ali bez Republike Srpske i njene buduće vojske koja će biti formirana po Dejtonskom sporazumu i Ustavu BiH – navodi Bjegović.

Povezanost Komšića sa “narko – terorističkim Kosovom” koju ističe najvidljivija je, kako kaže Bjegović, u džihadistima i terorističkim ćelijama koje funkcionišu i nalaze se na obe teritorije.

Stoga, kako navodi, ne treba da nas čudi što Komšić iskreno kaže da BiH i Kosovo samo obostranim angažovanjem, uz pomoć NATO partnera, mogu stići do zajedničkog cilja, a upravo to, kako navodi, predstavlja ogromnu bezbednosnu pretnju za kompletan region i ceo prostor Evropske unije.

1 COMMENT

  1. Kako bi bilo kad bi priznao da je vas polozaj zapravo delo tvojih predaka i da je vasa beda proistekla iz njihove neobrazovane obesti? Takvi su opovrgavali svoj narod i radili za UDBU. A UDBA je radila za Tita. A Tito je tajno radio protiv Srba i pregovarao sa Hitlerom, vodio ih, dobro obucen, preko Igmana, (gde su se pozmrzavali) slao ih u sigurnu smrt na Batini, borio se citav rat protiv regularne vojske – Cetnika (najbrojniji partizani nisu ni videli Nemce), nije ni pomisljao da spasi decu u Jasenovcu. Za vreme crvenog carstva Srpska nacija nije ni postojala a sada je svakodnevno isticete, krijete se iza nje i pomazete Zapadu. Sve babe \\\”borci\\\” su plele carape za \\\”partizane\\\”. Posle rata svi direktori su bili neskolovani, nisu nikada videli ni secernu repu ni kudelju ali su odlucivali ko ce dobiti mekinje i pozder. Vecito su krali tudje, slali svoju decu UDBINE – agente – kao alibi u pecalbu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here