Tanjug
Predrag Kon i Branislav Tiodorović

Povodom pretnji i uvreda koje su im uputili protivnici epidemijskih mera i vakcinacije, epidemiolog Branislav Tiodorović kaže da to nije očekivao, a Predrag Kon da nikad neće zaboraviti uzvikivanje ”Mengele”.

– Moram da priznam da nisam očekivao. Ja sam čak mislio da s obzirom da sam se slobodno kretao svuda, da tamo gde ja živim i oko mene i da u gradu koji je moj grad, nikada do sada nisam imao ni mrki pogled, a kamoli da mi neko nešto dobaci ili kaže. Ono što mene više brine jeste što je i moja porodica na ovaj način ugrožena i to je važnije nego ja – kaže epidemiolog Branislav Tiodorović.

Epidemiolog Predrag Kon kaže da nikada neće zaboraviti uzvikivanje ”Mengele”, prenosi RTS.

– Ono što nikad zaboraviti neću je uzvikivanje ”Mengele”. To je nacistički zločinac. Ljudi ne shvataju kakva je to teška uvreda kada sam ja u pitanju sa svojim jevrejskim poreklom. Dakle, jednostavno toliko imam čvrsto ubeđenje da radimo jedan izuzetan posao, posebno značajan za stanovništvo Srbije, da sam miran potpuno – poručuje Kon.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je večeras proteste koji su organizovani ispred stanova doktora Predraga Kona i Branislava Tiodorovića kao skandalozne.

2 KOMENTARA

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime