Konačno: Oženio se Džordž Kluni

 

Saopštenje u jednoj jedinoj rečenici očekuje se da će biti i jedina informacija o dugo očekivanom braku glumca koji je više od decenije važio za najpoželjnijeg holivudskog neženju.

 

Na svadbi u luksuznom Hotelu Aman, iz kojeg puca pogled na Veliki kanal u Veneciji, okupili su se Klunijevi prijatelji iz sveta poznatih, među njima supermodel Sindi Kraford, njen suprug Rendi Gerber, glumci Bil Marej i Met Dejmon, pevač Bono.

 

Kluni i prijatelji su opušteno ispijali šampanjac, pre no što su seli u taksi-čamac i provozali se Velikim kanalom, mašući stotinama prolaznika, okruženi flotilom čamaca s fotografima koji su želeli da uhvate Klunija u poslednjim minutima momačkog života.

 

Klunijevo venčanje atrakcija u Veneciji

 

Glumac čiji je čamac bio poslednji u konvoju, veselo je mahao posmatračima. Potom je, trljajući ruke, ušao u Hotel Aman.

 

 

Amal Alamudin nije viđena, a poslednji put je bila u javnosti u petak, kada se vozila Velikim kanalom u pratnji Klunija.

 

Kluni (53) i Alamudin (36) verili su se u aprilu, i nisu javnosti otkrivali detalje buduće svadbe.

 

Kluni je bio u braku sa Talijom Balsam od 1989. do 1993. godine a posle razvoda se zakleo da više nikada neće stati na "ludi kamen".

 

Potom je bio s brojnim fotomodelima i glumicama, puneći ljubavnim aferama stranice tabloida, sve dok nije upoznao Alamudin.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime