Prva TV
Pripremite se za nastavak vaše omiljene serije "Igra sudbine"

Junaci najgledanije telenovele u Srbiji vraćaju se u “svoj TV dom” 12. septembra u 20 časova na televiziju Prva sa novim uzbudljivim dramama, novim ljubavnim pričama i starim omiljenim likovima.

I to ne samo radnim danima, nego će u vašim domovima omiljena serija biti i vikendom od 20 časova. Od kada je počelo emitovanje serije, koja preti da obori dužinu trajanja najpopularnijih svetskih serija, gledaoci svaku novu epizodu iščekuju sa velikim nestrpljenjem.

Prvobitno je u planu bio ukupan broj od 110 epizoda, ali zbog velike gledanosti više puta je produžavana, te se prva sezona završila sa 311 epizoda i serija je obnovljena za drugu sezonu, koja je trebalo da bude poslednja. Međutim, svega nekoliko dana nakon snimanja poslednje epizode, na zahtev publike, serija je obnovljena za treću sezonu, a potom i četvrtu. “Igra sudbine” je najduža srpska serija ikad snimljena, a trenutno je u planu još 1000 epizoda.

Uloge tumače: Milica Milša (Adriana “Ada” Kanački), Luka Raco (Aleksa Ožegović), Stevan Piale (Luka Kanački), Vladan Savić (Ivan Ožegović), Slobodan Ćustić (Vukašin Suvobrk), Olja Lević (Mila Ožegović rođ. Galić), Vuk Saletović (Bojan Galić “Debeljko”), Danica Ristovski (Ljiljana Karamatijević “Lila”), Snežana Savić (Donka de Saeli), Pavle Jerinić (Matija Grbić), Matea Milosavljević (Sofija Šubarević), Ammar Mešić (Strahinja Bunčić), Darko Tomović (Tihomir Bunčić “Tića Lenjin”) i drugi.

Vreme emitovanja serije “Igra sudbine” je svakog dana u 20 časova na kanalu Prva TV koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate već u ponedeljak, 12. septembra, od 20 časova. Kupite MTEL TV pretplatu i uživajte u omiljenoj seriji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here