Koncert u čast brata Ipčeta

0

Jašar Ahmedovski želeo je krajem avgusta na Malom Kalemegdanu da održi koncert i zajedno sa svojim kolegama zapeva na mestu na kojem su se nekada održavala legendarna Posela 202. I taman kada je trebalo da krene reklama, koncert je morao da se otkaže.
– Agencija koja je trebalo da rezerviše prostor na stadionu košarkaškog kluba Crvena zvezda prvo nam je rekla da je sve u redu, a onda su me obavestili da ipak nećemo moći na toj lokaciji da održimo koncert, jer se snima na tom mestu neki film – objašnjava Jašar.
Pevaču je mnogo žao zbog ovog događaja.
– Posle mog gostovanja u samo jednoj TV emisiji gde sam najavio šta planiram, javilo se više od 40 pevača iz regiona, dajući mi podršku i raspitujući kako i oni mogu da učestvuju. Namera je bila da sa kolegama zapevam i da se svi setimo mog pokojnog brata Ipčeta, koji je baš na tom mestu, imao divne trenutke. Na Poselu 202 publika mu je aplaudirala, skandirala njegovo ime, obožavateljke su mu cepale košulje… Nažalost, koncert ćemo morati da pomerimo. Najverovatnije za decembar, ali onda nećemo moći da pevamo pod vedrim nebom, nego u nekoj hali. Možda prolongiram i za proleće. Moram o svemu još da razmislim, jer mi je sada veoma krivo što nisam mogao da sprovedem u delo ono što sam prvobitno zamislio i započeo da organizujem.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here