Končita (ipak) ne dolazi na Paradu ponosa u Beogradu

0

Ništa od prisustva na paradi u Beogradu: Končita Vurts
 

Organizatori navode da je nemoguće organizovati njen dolazak u ovako kratkom roku, naročito sada kada je pevačica prebukirana silnim obavezama posle “Evrosonga”.
 

Pročitajte još:

* Gej parada 19. maja u Beogradu

* Evo kako je Končita pevala kao Tom Njuvrit! (VIDEO)

* Ovo je dečko pobednice Evrosonga

”Činjenica je da bi njeno gostovanje u Srbiji privuklo veliku medijsku pažnju, ali sad jednostavno nema dovoljno vremena da se organizuje Končitin dolazak na ‘Paradu ponosa’. Ona je sigurno privukla ogromnu pažnju svojim nastupom i pobedom na ‘Evrosongu’ i doprinela je da neke stvari koje su smatrane za nenormalne, postanu normalnost”, kaže za ”Telegraf” Boban Stojanović, LGBT aktivista i jedan od organizatora gej parade.

 

On napominje da to nikako ne znači da Končita Vurst neće uskoro posetiti Srbiju.

”Ona je jaka ličnost i uspela je da svojom provokacijom ‘zapali’ Evropu. Svakako da smo zainteresovani da je dovedemo u Beograd, i nastojaćemo da to ostvarimo u narednom periodu”, zaključio je Stojanović.

 

Mediji su ranije pisali da je Končita dobila poziv od organizatora parade da prisustvuje šetnji koja je zakazana za 31. maj, za koju se još uvek ne zna da li će biti i održana, odnosno dozvoljena. Preme nezvaničnim informacijama, pobednica Evrosonga je sa oduševljenjem prihvatila ponudu da poseti Beograd i Paradu krajem ovog meseca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here