Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Ana Đurić Konstrakta

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta je uoči finalne večeri „Pesme Evrovizije“ dobila nagradu „Marsel Bezanson“ za najbolji umetnički nastup na ovogodišnjem takmičenju u Torinu.

Nagrada, koja nosi ime po idejnom tvorcu „Pesme Evrovizije“, dodeljena je predstavnici Srbije uoči nastupa u finalnoj večeri takmičenja.

Za najbolju kompoziciju nagrada je dodeljena predstavnici Švedske Korneliji Jakobs, dok je nagradu od novinara dobio predstavnik Velike Britanije Sem Rajder.

Nagrade „Marsel Bezanson“ dodeljuju se od 2004. godine, kada je nagradu za najbolju kompoziciju dobilo „Lane moje“ Željka Joksimovića, preneo je RTS.

Video pogledajte ovde!

5 COMMENTS

  1. Opet jedan belosvetski spektakal, u reziji zapadnih sila. Cudno da Ukrajina pobedi, a pesma do bola! Pa Spanija, Srbija, Svedska su bile kudi kamo bolje! Postoji li vise “Fair Play” na zapadu? Putuj Evropo, nemoj vise da nas zoves ti!

  2. Sami se prijavljujemo i niko nas nigde ne zove niti ferma. Nase Kosovo je “nebesko”, nemamo mornaricu ni u Puli, niti u Zeleniki, ima nesto recno na Dunavu, milioni Srba i Srbijanaca zive po svim zapadima Zapadne Evrope……malo nas ima u Novosibirsku….eto ni braci Rusima vise nismo potrebni, izgubili smo svaki znacaj sa Slobinom gubitnickom politikom, sa oportunistickom politikom post-slobinih srpskih politicara..mali smo bre, nema nas nigde, a svuda smo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here