Promo
VB subway 2.0 slim

Uređenje kupatila vezano je za ispunjavanje kako funkcionalnih, tako i estetskih zahteva. Prilikom renoviranja ili pravljenja novog kupatila, neophodno je osmisliti i odrediti raspored sanitarnih elemenata, koje čine: kada ili tuš kabina, WC šolja, bide i lavabo. Usklađivanje WC šolje i bidea u skladu sa odabranim umivaonikom, kompletira jedinstven izgled lepo uređenog kupatila.

Niz inovativnih rešenja u oblasti sanitarne tehnike, čine kupatilo udobnim i lepo dizajniram prostorom. Uređenje zahteva pažljivo planiranje, dok efikasan raspored stabilizuje prostor i ostavlja mesto za kretanje. Vrlo česta greška prilikom opremanja kupatila jeste nabavka neodgovarajućih, preglomaznih sanitarnih elemenata i kupatilskog nameštaja. Preporučuje se da se sve dimenzije na vreme provere, kao i da funkcionalnost bude na prvom mestu.

Odluku o tome da li će se u novo kupatilo ugraditi podna wc šolja, monoblok ili konzolna wc šolja treba doneti pre renoviranja, jer će to odrediti odgovarajuću pripremu vodovodnih ili kanalizacionih cevi. Prema modernim trendovima i potrebama, konzolne WC šolje zauzimaju vodeće mesto u odnosu na samostojeće i monoblok. Njihov oblik i prikriveni ugradni vodokotlić, pružaju elegantan izgled, a ujedno su i odlično rešenje u manjim prostorima.

Konzolna WC šolja montira se na zid pomoću nosača, a vodokotlić je obično sakriven u zidu. U ovom slučaju pod kupatila ostaje prazan i lako pristupačan za održavanje. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala – od porcelana ili keramike.

Veliki izbor modela Villeroy & Boch porcelanskih konzolnih wc šolja, koje možete pronaći u našem asortimanu odličan su primer kako se proizvodi koje svakodnevno koristimo savršeno integrišu u svoje okruženje. Ova kompanija sa dugom tradicijom, posvećena je oduvek najkvalitetnijoj proizvodnji uz konstantnu kontrolu proizvodnog procesa.

Lagano zaobljene linije, elegancija i balans između šika, vrhunskog dizajna i odličnog kvaliteta odlikuju njihovu kolekciju WC šolja. Kao brend osnovan još 1748. godine, Villeroy & Boch je svoju proizvodnju keramike i sanitarija podigao na nivo vodećeg međunarodnog lifestyle brenda. Oni su i jedninstveni proizvođači koji brinu o svojoj okolini, štedeći vodu i brinući o životnoj sredini.

Veliki broj akcijskih kompleta podrazumeva sve što Vam je potrebno za montažu konzolne wc šolje. Slim slow close wc daska predstavlja jedan od noviteta, čije se prednosti ogledaju u sporospuštajućoj funkciji, lakoći održavanja, montaže i čišćenja. Inovativna antibakterijska površina smanjuje bujanje bakterija.

Direct Fluh sistem za ispiranje sa otvorenim obručem, kompanije Villeroy & Boch predstavlja novu tehnologiju i zlatni standard u postavljanju higijenskih predispozicija, za razliku od standardnih WC školjki, gde je obod za ispiranje potpuno sakriven i zbog toga teži za održavanje.

Karakteristike:

– Atraktivan dizajn sa tradicijom

– Lako postavljenje u svako kupatilo

– Idealni protok vode za maksimalno ispiranje

– Savršena higijena

Izvor:
Sponzorisani tekst

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here