Pexels

Koliko puta vam se desilo da ste tokom izlaska videli devojku sa kojom biste posle upoznavanja vrlo rado stupili u dalju komunikaciju, ali niste znali kako. Strah o odbijanja, bojazan da ćete biti napadni…

Mnogo je faktora zbog kojih ste propustili svoju šansu, a ovo su načini koji mogu pomoći da ih prevaziđete.

1. Pristup istinskog interesa

Uključite se u smislen razgovor i pitajte da li bi bila otvorena da nastavite  komunikaciju preko poruka. Kada ste istinski zainteresovani da upoznate nekoga, započnite razgovor koji pokazuje vašu radoznalost o njenim interesovanjima. Jednom kada podelite vezu sa privlačnom devojkom, glatko pređite rekavši: „Uživao sam u našem razgovoru. Da li biste bili spremni da ga nastavite preko poruka?

2. Taktika zajedničkog interesa

Otkrijte uobičajene hobije i predložite razmenu brojeva za deljenje daljih interesovanja.

To je lak način da zatražite njen broj, a da je ne uvredite. Identifikujte zajednička interesovanja tokom razgovora, a kada razgovarate o zajedničkom hobiju, recite: „Sjajno je što oboje uživamo u zajedničkom interesovanju.. Mogli bismo da razmenimo brojeve da delimo informacije, preporuke ili čak da zajedno planiramo buduće aktivnosti.

3. Pozivnica za događaj

Predložite da prisustvujete sličnom događaju i ponudite da podelite detalje putem SMS-a.

Ako ste razgovarali o događaju za koji je zainteresovana, predložite: „Uskoro će se desiti još jedan sličan događaj. Da li biste želeli da mi se pridružite? Mogao bih da podelim detalje sa vama putem poruke, kako bi olakšali komunikaciju“

4. Razbijte tremu humorom

Razblažite raspoloženje smešnom primedbom, a zatim glatko pređite na traženje njenog broja. Iskoristite svoj smisao za humor u svoju korist na zabavan način da tražite broj. Nakon što podelite smeh, recite: “Znate, dobro bi mi došlo još nekoliko smeha u stvarnom životu. Šta kažete na to da menjamo brojeve? Obećavam da ću i dalje prosipati šale!”

5. Most društvenih mreža

Prvo se povežite na društvenim mrežama, a zatim pitajte da li je spremna da premesti razgovor na SMS. Ako ste se povezali na društvenoj platformi, recite: „Povezivanje na društvenim mrežama je bilo zabavno. Šta kažete na to da naš razgovor prebacimo na SMS? Možda bi bilo malo zgodnije“, prenosi “Pinkvilla.com”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here