EPA/ALI HAIDER

Igrač Juventusa i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo trebalo je ove godine da ostvari novi transfer koji bi prodrmao fudbalski svet.

Portugalac je već bio doneo odluku da iz Juventusa pređe u Pari Sen Žermen, ali je sve stopirano zbog pandemije koronavirusa.

Ponuda na stolu je bila takva da bi postao najplaćeniji fudbaler na svetu, a usmeni dogovor već je bio postignut. Međutim, zbog koronavirusa, PSŽ je upao u krizu i više nisu mogli da ispune dogovor, pa je Ronaldo ostao u Torinu.

Francuski mediji prenose da se Ronaldo u Juventusu oseća poput zatvorenika i da nije srećan u italijanskom klubu.

– Ronaldo smatra da klub ne živi prema svojim ambicijama i nije zadovoljan trenerom Maurisijom Sarijem. On i dalje želi da ode u Francusku. Ideja mu je bila da sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom stvori strašan trio koji bi osvojio sve moguće trofeje – naveo je izvor.

Međutim, direktor Juventusa Fabio Paratići poručio je da Ronaldo ostaje u Torinu.

– Sari će biti trener Juventusa sledeće sezone, nema nikakve dileme, uprava je tako odlučila. Kristijano takođe ostaje sa nama, nema istine u glasinama o njegovom odlasku – poručio je Paratići.

1 COMMENT

  1. U zatvoru kao nekad mafijaši u Americi!Malo se uozbiljite, da se nije onomad nagodio u Španiji zbog utaje poreza, video bi on, šta je zatvor!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here