Foto: MN Press
Milan Kosanović

Sportski direktor Vojvodine, Milan Kosanović, smešten je u Kliničko-bolnički centar Vojvodine, u Novom Sadu.

Provereni sportski radnik prebačen je na bolničko lečenje, zbog komplikacija izazvanih koronavirusom. Kosanovićevo zdravstveno stanje, posle prvih simptoma, iznenada se zakomplikovalo. Praćeno povišenom telesnom temperaturom, iziskivalo je hitnu hospitalizaciju i intezivni nadzor medicinskih radnika.

Rukovodstvo Vojvodine pružilo je maksimalnu podršku sportskom direktoru, uvereno u brzo ozdravljenje i skori povratak svakodnevnim obavezama.

Kosanović se jesenas vratio u Srbiju i početkom godine dobio maksimalno poverenje da reorganizuje sportski sektor Vojvodine. Ranije je vodio omladinsku školu, kratko bio angažovan kao selektor u Fudbalskom savezu Srbije. U stručnom štabu Vladana Milojevića dao je značajan doprinos timskoj renesansi Crvene zvezde. Kratko je radio, kao asistent, u Al Ahliju, ali zov Vojvodine u jeku sezone i želja da se vrati u Novi Sad bili su jači od arapskih dolara.

Sportski direktor dobio je ovih dana zadatak da Upravnom odboru novosadskog superligaša predloži potencijalna rešenja za naslednika Nenada Lalatovića na klupi. Prvi favorit je Slavoljub Đorđević, aktuelni šef stručnog štaba surduličkog Radnika. Proces, međutim, za sada stoji, u očekivanju najbitnijeg – stabilizacije zdravstvenog stanja i oporavka Milana Kosanovića…

Vojvodinu u petak očekuje susret 37. kola šampionata, protiv Spartak Ždrepčeve krvi, u Novom Sadu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here