Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Atinu gde će boraviti narednih pet dana i odigrati tri pripremne utakmice protiv Olimpijakosa i Peristerija.

 

Trener crveno-belih Milan Tomić imaće za poslednje provere pred put u Zagreb na Superkup ABA lige nekompletan sastav, pošto zbog lakše povrede u Beogradu ostaje kapiten Branko Lazić, senegalski reprezentativac Mohamed Faje je dobio produženi odmor posle učešća na Svetskom prvenstvu (od subote se nalazi u Beogradu), dok centar Ognjen Kuzmić i dalje čeka dozvolu lekara da se postepeno uključuje u treninge ekipe.

Crveno-beli će posle puta i odmora, prvi trening u dvorani „Mira i prijateljstva” odraditi u ponedeljak uveče u vreme odigravanja prve zatvorene trening utakmice koja je na programu u utorak u Pireju.

Sledeći test je duel sa Peristerijem koji je na programu u četvrtak od 19 časova, a već u petak od 21 sat crveno-beli igraju novu utakmicu sa Olimpijakosom koja će biti otvorena za javnost, i biće poslednja i najjača provera za ekipu Crvene zvezde pred put u Zagreb na Superkup ABA lige i start nove sezone.

Ekipa Crvene zvezde vraća se u Beograd u subotu u popodnevnim časovima, a put u Zagreb sledi 25. septembra. Prva takmičarska utakmica u novoj sezoni je duel sa Primorskom u dvorani „Dražen Petrović” dan kasnije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here