Pixabay

Član predsedništva DSK Džafer Tahiri rekao je da Kosovo nikada nije imalo više ministara koji su prekršili Ustav, i koji se ponašaju bez poštovanja.

On je rekao da je u prošlim vladama, kada se prekrši Ustav, ostavka bila obavezna.

Prema njegovim rečima, aktuelna vlast je sebi stvorila iminutet, kako bi svoje članove zaštitila od kršenja kosovskog ustava.

– Nikada u istoriji Kosova nije bilo više ljudi koji su prekršili Ustav od ministara ove vlade, koji se ponašaju sa tako malo poštovanja. U prošlosti bi, kada se dokaže da je Ustav prekršen od strane bilo kog funkcionera, minimalna politička odgovornosti bila podnošenje ostavke. Ali, sada imamo Vladu koja je izgleda dala sebi imunitet i štiti sebe i svoje članove od stalnih kršenja Ustava – rekao je Tahiri.

1 COMMENT

  1. Pa Srbija je tolerantna – kada bi se gledalo koliko Albanaca krši Ustav Srbije, niko ne bi mogao da se bavi politikom. Bitno je da Albanci u Srbiji shvate da im nisu Srbi problem, nego ekstremisti, koji će sa terorisanja Srba lako preći na terorisanje Albanaca, kao što je to radila UČK. Srbiji je važno da svi živimo u miru i slozi, bez krađe, otimanja srpske zemlje i maltretiranja ljudi…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here