Facebook

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja izjavio je da planira da vilu Milana Radoičića, koja se nalazi na jezeru Gazivode, pretvori u stanicu za jedinicu Kosovske policije sa čamcima.

Svećlja je rekao da je Radoičić vilu sagradio na zemljištu Agencije za šumarstvo Kosova i istakao da razgovara sa ministrom poljoprivrede kako bi ta imovina bila preneta na Ministarstvo unutrašnjih poslova, prenosi Kossev.

– Hoćemo da je koristi Kosovska policija kao stanicu za jedinicu sa čamcima u Graničnom odeljenju – rekao je Svećlja na konferenciji za novinare u južnom delu Kosovske Mitrovice.

Prema zvaničnim podacima Kosovske policije i izjavama iz Beograda, u sukobu u Banjskoj su, pored jednog pripadnika Kosovske policije, ubijena trojica naoružanih Srba sa Kosova.

Kosovski ministar je kazao da se operacija Kosovske policije nastavlja i da se vrše pretrage terena, ali da izveštaji obaveštajnih službi ukazuju na više poginulih.

– Informacije govore o više, ali čim budemo imali dokaze, mi ćemo ih objaviti – rekao je Svećlja.

Pogledajte kako izgleda vila Milana Radoičića na jezeru Gazivode:

Video možete pogledati OVDE.

10 COMMENTS

  1. A da terosisti sve mogu vucic cuti evropa cuti sto da ne. Ako ke pametan neka im stavi …….. i cao amore.

  2. To je sve po dogovoru Radoicica sa Siptarima.Oni ce tu vilu njemu da plate 10 puta vise od vrednosti iste..Radoicic je na nisan Siptarima isporucio stradale i sada ce jos ostali Srbi da trpe represiju i biti primorani da napuste Kosovo i Metohiju.Nas narod je uvijek stradao da bi se pojedinci obogatili.

  3. Borci za cojstvo nacije uvek imaju novce i vile. Inace to ne bi ni bili. Vrlo je unosno biti nacionalista. Od Slobe i sina Marka, Arkana, Voje, Ace, Franje, Alije i sina Bakira, Mileta i njegove dece, i ostalih boraca za slobodu nacija. Sve borac do borca, sve tajkun do tajkuna.

  4. Posle ovoga sam siguran da je on ustvari spašavao muftija, da mu dlaka sa glave neće faliti i da će do kraja života biti siguran i materijalno i više nego dobro obezbeđen. Ovo je kraj srpske liste, a boga mi i Vučića.

  5. Hahahahahaha, i sta velis vertikalna horizontala, ahahahahahaha. Pa jos gosn. Bezi bre i ne sramoti se horizontalno i vertikalno

  6. Sve treba izneti u UN da ceo svet vidi KO HARA SRBIJOM I SRPSKIM NARODOM koji je u poslednjih 20 godina izumro do te mere da NEMA NI KRITIČNU MASU za samoodbranu od diktatora koji uvozi čak i robijaše iz Kine !

  7. То земљиште је власништво Србина, које је против правно лажна власт на окупираној територији Србије одузела на криминални начин и доделила некаквој агеницији – то раде са земљом Срба, а када се са власничким листом неко појави они га хапсе и оптужују за ратне злочине са два лажна сведока – за 20 година ће по закону о одржању одузети Србима сву земљу у власништву…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here