EPA/Petrit Prenaj

Ambasadi Srbije u Parizu danas popodne je dostavljena nota, kojom Ramuš Haradinaj povlači zahtev za prijem Kosova u Interpol, izjavio je ministar inostranih poslova Ivica Dačić za Tanjug.

Nota je dostavljena srpskoj ambasadi u Parizu jer je sedište Interpola u Lionu.

U Čileu je danas počela sednica Generalne skupštine Interpola, na čijem dnevnom redu je bilo i pitanje članstva tzv. Kosova.

Nota je Ambasadi Srbije dostavljena nešto pre 15. 00 časova.

6 COMMENTS

  1. Нешто је постало јасно Шиптарима. Остаје да им постане јасно да суживот са Србима, после свега, више није могућ. После тога није потребно много памети у глави да дођу до закључка да је време да се добровољно селе преко Проклетија. Боље милом него силом, почети са чишћењем од Београда.

  2. Jos jedna unapred izrezirana farsa Siptara i njihovih mentora. Iako su znali da nemaju potrebnu podrsku,ni sanse za uspeh,ipak su svesno i proracunato aplicirali za clanstvo u Interpol,kako bi dali argument svojim mentorima da optuzuju Srbiju kako ”sprecava tkz.Kosovo da vodi borbu sa teroristima i organizovanim kriminalom.I samo ovo povlacnje aplikacije neposredno pred glasanje je unapred izrezirano,kao i sve sto se dogadjalo i sada dogadja na KiM.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here