EPA/Valdrin Xhemaj
Kosovska policija

Na trgu u Prištini nadomak zgrade vlade kosovska policija je zaplenila luksuzni automobil “bentli” beogradskih registarskih tablicama, piše Indeksonlajn.

Kako prištinski mediji navode, vozilo je zaplenjeno nakon što je vlasnik automobila srpske nacionalnosti Milan Đorđevićna društvenim mrežama objavio uvredljive i provokativne poruke.

Đorđević je učestvovao u jučerašnjoj trci luksuznih automobila “One Life Ralli” i tokom trke “provocirao na društvenim mrežama”, kako prenosi Reporteri, sadržajem koji je i uvredljiv i provokativan za Kosovo.

Na društvenoj mreži Instagram, Đorđević poznat kao ‘Crni’, podelio je video na kojem je kao lokacija označeno “Gračanica, Kosovo, Srbija”.

Slike možete pogledati OVDE.

3 COMMENTS

  1. Ovo baš dokazuje, da Kosovo nije ni blizu da postane drzava, već je jedno gnezdo mafije i terorizma. Ti izbaciš na medijima da si u Gračanici, Srbiji, oni tebi uzmu auto? Haha ovo ni u filmu nisam video.

  2. Samo da potrvrdimo gradivo, baraba otisla sa “Benom” u centar Pristine i podelio svoj entuzijazam “Gračanica, Kosovo, Srbija”…. Nisam siguran sta bi se desilo sa Siptarom u BGD sa slicnim idejama…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here