Slobodan Radanović, jedan od najpopularnijih i veoma uspešnih pevača Srbije svakodnevno intrigira javnost svojim ljubavnim životom, a tako je i ovoga puta. Mesecima unazad mediji su svakodnevno polemisali koja je to misterizona devojka njegova nova izabranica, sve do momenta kada se pojavila informacija da mladi pevač više nije u vezi koja ga ispunjava. 

Radanović je vest o raskidu potvrdio za domaće medije.

– Trenutno nisam u vezi. Bio sam do pre nekoliko dana, ali sam sada solo. I nisam bio u vezi sa misicom, kako se mislilo. Bila je potpuno druga devojka, ali sada o tome ne bih detaljisao s obzirom na to da sam raskinuo – izjavio je Sloba, pa dodao:

– Ne želim da predstavljam nikog javnosti dok ne vidim da je to nešto ozbiljno, nešto što želim. Isto tako ne želim da devojkama sa kojima sam stvaram neku tenziju i pritisak bez potrebe  – kaže on, a piše Blic.

Sloba je dalje ispričao i kako mu devojke prilaze gde god da se pojavi.

– Prilaze mi stalno na nastupima, ali i ovako na ulici, u gradu, prodavnici. Više su pristojne, nego što ima onih nepristojnih ponuda. Ali, simpatični budu i oni komentari tipa: “Slobo oženi me, biću najbolja” i slične fore – naveo je pevač.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here