EPA/Justin Lane
Tom Brejdi i Žizel Bundšen

Kako su potvrdili izvori, Žizel Bundšen i Tom Brejdi nisu uspeli da prevaziđu nesuglasice, pa su angažovali advokate za pokretanje brakorazvodne parnice.

Već neko vreme se šuška da u braku jednog od najglamuroznijih parova ne cvetaju ruže i da je moguće da će doći do razvoda. Kako su mediji pisali, glavni okidač za svađu je što se Tom Brejdi posle samo 40 dana “penzije” ipak vratio sportu.

“Nikada zapravo nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jeste”, rekao je izvor za američke medije.

“Mislim da sada nema povratka. Oboje su angažovali advokate i sada razmatraju sve opcije”, dodao je izvor.

Podsetimo, manekenka je bila srećna kada je njen suprug Tom Brejdi objavio da se povlači i priznala da je NFL “nasilan sport”.

– Ovo je vrlo nasilan sport, a ja imam decu i volela bih da on bude više prisutan. Stalno sam imala te razgovore s njim. Ali na kraju krajeva, smatram da svako sam mora da donese odluku. I on treba da sledi svoju sreću – rekla je svojevremeno Žizel za magazin “Elle”.

Međutim, ubrzo nakon što je sportista objavio da se vraća američkom fudbalu, stigla je i vest da par više ne živi zajedno.

Brejdi i Bundšen su u braku od 2009. godine i imaju dvoje dece: Bendžamina (12) i Vivijan (9), dok Brejdi iz prethodnog braka ima sina Džeka (15).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here