EPA/Petrit Prenaj
Priština

Predsednik Demokratske partije Kosova Memlji Krasnići izajvio je da se Kosovo nalazi u najtežoj situaciji od 1999. godine.

Krasnići navodi da na Kosovu preovlađuje depresija, dok građani ispred ambasada čekaju vize za odlazak iz zemlje.

– Svedoci ste da je Kosovo trenutno u najtežim danima od oslobođenja. Ekonomija se ne razvija, naše državljanstvo se osporava, našoj borbi za slobodu se sudi, a naša vlast nema rešenje ni za jednu od uzastopnih kriza koje je sama proizvela i dovela je do ovakvog stanja danas, da preovlađuje duh depresije – rekao je Krasnići.

Kako je rekao, porodice su u socijalnoj krizi, posla je nedovoljno i zato vide perspektivu u odlasku sa Kosova.

1 COMMENT

  1. Ono što gospodin Krasnići naziva “osobadjanjem” ustvari je okupacija srbske teritorije od strane NATO pakta pre Kfora (jer OVK je bila poražena na terenu, a NATO plaćenici i Albanci nisu uspeli da probiju odbranu srbske granice i udju na teritoriju Kosova i Metohije, pa su morali da potpišu Kumanovski sporazum i kasnije prihvate rezolucije 1244). Ne gospodine Krasnići, ne sudi se vašoj ” borbi za slobodu” nego se sudi zločinačkoj OVK i zločincima Albancima koja je, pored Srba ubijala i sopstveni narod ukoliko bi oni bili za mirno rešavanje problema sa Srbijom. Tzv Kosovo nije država, pa zato ne možete imati ni vlast ni državljanstvo ! To što su vas kriminalci i teroristi lagali sve ovo vreme o nekoj navodnoj “realnosti” to je vaš problem iz koga prizilazi depresija. Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here