Kratka suknja, ali duga pamet

0

I ja sam volela neukus, ali sam to prevazišla: Olja Karleuša

– Kada vidim kako pojedine pevačice grade karijeru, smuči mi se život. Ništa im nije sveto i spremne su na sve samo da dođu do cilja koji su sebi zacrtale.

 

Zlo mi pripadne kada vidim kako se prepucavaju preko novina, javno komentarišu tuđe živote, kako se oholo ponašaju prema običnim ljudima i, što me najviše boli, prema deci – kaže Olja.

Na šta konkretno mislite?
– Kada bih krenula da detaljišem i prepričavam sve gluposti koje sam čula i videla, kao i da navodim njihova imena, bila bih ista kao one. Uostalom, svakom iole pametnom čitaocu ili gledaocu, jasno je o čemu pričam.

 

Da mnogi na estradi imaju trunke mozga, ponašali bi se kao ljudi. Zato sam nedavno i izjavila da bih, kada bih mogla, osigurala svoj mozak! Srećna sam što imam pameti, za razliku od mnogih na estradi.

 

Peca je gazda

Ko je gazda u vašoj kući – vaš nevenčani suprug Peca ili vi?
– Gazda u kući je, naravno, Peca. Nikada ne bih bila sa muškarcem koji nije dovoljno jak da ne može da vodi glavnu reč u kući.

 

Ali, kada se radi o mom poslu, on se u to ne meša. Prokomentariše nešto kratko, ali ne unosi si se u estradnu problematiku jer zna da je moja poslednja, što se posla tiče.

Da li se družite sa kolegama?
– Izbegavam nova estradna prijateljstva. Ne zato što su to ljudi sa estrade, već mi jednostavno ne odgovaraju mentalni sklopovi mnogih od njih. Sem toga, verujem u prijateljstva koja datiraju iz detinjstva i mladosti. Gledam svoja posla, da ne bih došla u situaciju da pljujem bunar iz kojeg pijem.

Da li ima išta pozitivno na srpskoj estradi?
– Hvala bogu ima, inače bi sve bilo katastrofa. Recimo, pozitivno je to što su pojedine pevačice počele da glume bibliotekarke! Vidim to po njihovim pričama kakave knjige čitaju i po tome kako se oblače.

 

Ali, moram da primetim da je među pevačice konačno stiglo malo stila i čini mi se da neukus u nekim sferama počinje da bledi. Još uvek nije masovna pojava, ali svaki napredak zaslužuje pohvale.

Da li ste sebe nekada videli kao deo tog opšteg neukusa?
– I ja sam svojevremeno volela neukus. Prekratke suknjice, predubok dekolte, previsoke štikle… Ali, to je bilo na početku karijere. Bila sam mlada, pa mi se može oprostiti. Ali, sada sam to prevazišla.

 

Sve ima svoje vreme, pa se slatko smejem damama u godinama koje glume devojčice i nemaju mere. Viđam obične žene u zrelim godinama koje izgledaju fantastično. Iako ne nose ultrakratke miniće izgledaju deset puta erotičnije od mladih, razgolićenih devojaka. Sve je stvar ukusa i mere.

 

 

Novi list

Zašto vas ima sve manje u medijima?
– Počela sam da se odnosim kritički prema pojavljivanju na televiziji. Neću da se pojavljujem kada nemam šta da kažem. Neću da budem, kao pojedine moje kolege, koje su dosadile i bogu i narodu.

 

Doskora sam se odazivala na sve pozive za gostovanja na televizjama, pa je trpeo moj privatan život. Zato sam odlučila da okrenem novi list jer mi je porodica najvažnija.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here