EPA/Focke Strangmann
Nemački vojnici

Planovi Nemačke da trajno stacionira vojsku u Litvaniji do 2027. godine predstavljaju još jednu eskalaciju tenzija, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– Naša reakcija je negativna. To je nastavak eskalacije tenzija, stvaranje žarišta opasnosti na našim granicama, što od nas zahteva specijalne mere radi osiguravanja naše bezbednosti – naveo je Peskov u obraćanju novinarima.

Predstavnici NATO i Litvanije, koja se graniči sa Rusijom i Belorusijom, izjavili su ranije da će delimično finansirati trajno stacioniranje 5.000 nemačkih vojnika od 2027. godine.

4 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  2. Ako je vas igrac recite nam da ga “skroz” ignorisemo. Ako nije vas zasto ga ne blokirate jer stalno pise isto. Znaci da je bot

  3. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here