EPA-EFE
Brajan Krenston

“Prestao sam da brinem o predsednikovom mentalnom zdravlju”, napisao je glumac Brajan Krenston na društvenim mrežama povodom Trampovog odgovora na Covid-19.

Krenston podelio je mišljenje o Donaldu Trampu na svojim društvenim mrežama tokom vikenda, u jeku burnih reakcija na različite odluke predsednika u borbi protiv Covid-19, a posebno poslednje izjave koje je imao.

Tramp je izazvao polemiku pitajući se da li se dezinfekcijski proizvodi u domaćinstvu mogu popiti protiv koronavirusa. Primedbe predsednika naterale su kompaniju Lisol da izda saopštenje u kojoj kaže da kupci ne bi trebalo da konzumiraju nikakve Lisol proizvode jer je to otrovno.

Prema NBC-u, pozivi u Kontroli otrova Njujorka zbog konzumacije izbeljivača udvostručili su se nakon Trampovih izjava. Krenston je na Tviteru napisao da više ne veruje da je Trump psihički zdrav.

“Prestao sam da brinem o predsednikovom mentalnom zdravlju”, rekao je Krenston.

“Nije zdrav. I spoznaja ove njegove bolesti ne ispunjava me ljutnjom, već dubokom tugom. Ono što me sada brine je ispravnost svakoga ko još uvek može da podrži ovog duboko problematičnog čoveka da vodi našu zemlju”.

Krenston je inače najpoznatiji po ulozi Voltera Vajta u jednoj od najbolje ocenjenih serija ikada “Breaking Bad”, koja mu je donela brojna priznanja, uključujući četiri Emija i Zlatni globus.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here