Od kada je otkazan humanitarni turnir Adrija tur u Zadru zbog koronavirusa, bilo je mnogo kritika na račun najboljeg tenisera sveta Novaka Đoković, međutim, sve je više i onih koji mu pružaju podršku, a jedan od njih je i nekadašnji prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić.

Naime, Mamić je u intervjuu za banjalučku televiziju Elta, otvoreno stao u odbranu srpskog tenisera. On ističe da ne krije da ga užasno nerviraju kritke na Novakov račun, pa je odlučio da pošalje oštru poruku svima koji napadaju Đokovića.

– Hteo sam čak i da napišem post na tu temu, ali sam odustao da ne dam onim kretenima da se iživljavaju na tom svetom prezimenu, jer bi neko iskoristio da prlja kroz moj sudski postupak ili nešto. Ali poručujem svima onima koji govore o gospodinu Đokoviću i njegovoj porodici negativno da prvo dobro isperu i dezinfikuju svoja usta. Jer ono što su porodica Đoković i on sam postigli u sportu i na humanitarnom planu zaslužuje da mu se u stavu mirno obraćaju ljudi kada izgovaraju njegovo ime – izjavio je Mamić u intervjuu za TV Elita.

 

Podsetimo, Mamić se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini, jer je Hrvatska za njim raspisala poternicu. Osuđen je na šest i po godina zatvora zbog malverzacija u Dinamo Zagrebu.

1 COMMENT

  1. Ко ће кога него свако свога. Фудбалери тенисере, Хрвати Хрвате, Бошњаци криминалце…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here