Youtube/Glamur TV HAPPY
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović nije više mogao da se suzdrži, pa je opleo po svom najboljem rijaliti prijatelju Milanu Jankoviću Čorbi, te nimalo nije bio blag na rečima.

– Ovaj mentol, već je počeo da mi ide na k*rac Čorba, on tu kao nešto kuva, od hiljadu jela koja mi je napravio, tri su mi se svidela. Mani me jela i kuvanja. Ovde se  pola robe pokvarilo, ‘ajde, j*bote više u k*rac, tolerišem svakoga – rekao je Kristijan.

Kristijan Golubović se prisetio nedavno svoje ljute rivalke Stanije Dobrojević i hotelske sobe u kojoj su proveli zajedno dok su boravili u rijalitiju ,,Farma”.

– Trebalo je da nose majicu, j*bote kad pogledaš, to je pet glava na nedeljnom nivou manje, 50 ljudi po hiljadarka manje – rekao je Kristijan.

– Ovde u pabu se osećam kao kod kuće, a tamo… – rekla je Kristijan.

– Trebalo je ona, ja joj predlažem da uradi to i kada pita Janjuša da li hoće da se venča i kada kaže da, da napiše ne, i da skloni ovu, pa da napiše da. A ja mogu kao Staniju, da ukradem kao mladu, mi smo se tamo srpdali, kažem joj ,,Znaš li gde je nedođija? Između g*ze i j*ja”, ona me dodirne i oni napravili da mi je gurala prst u d*pe! To su bili totalni idioti! Mi se sprdali j*bote! Skakala je po meni, tamo, ‘vamo. Bila je masaža, pedikir, manikir, zaj*bavanje, baš je bilo onako – prisetio se Kristijan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here