Zadruga Official - YouTube/PrintScreen
Miljana Kulić i Kristijan Golubović

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Kristijana Golubovića.

– Gledaoci nisu ludi, jasno je kao dan da ti se sviđa Miljana, non-stop oblećeš oko nje, a ona je sada lepa kao boginja – rekao je voditelj.

– Ja je hvalim da ima lepu frizuru, da ima lepe crte lica, ali je malo deblja. Ja se malo i šalim, malo joj dajem i podstreka, ja mislim da sam jedini ovde koji je prema njoj normalan, kada je normalna. Ali ne bih se ljubavisao sa njom, ona je u totalno drugom fazonu. Hipotetički, mogao bih da je odvalim, da sam mortus pijan i da na jedno oko zažmurim kao.. Ali mislim karakterno ne bismo mogli, nije u vinklu i to je to. Ona je kao dan i noć, od nje možete očekivati i sodu u oči. Ona mi se ne sviđa kao muško ženski odnos, a na te seksualne konotacije, ja dajem za pravo da gledaoci ovako misle, ali žao mi je zbog toga, jer se ja sa njom samo zezam. Ali je neosporno lepa, pohvalim joj frizuru, treba još 15 kila da smrša da bude top, e onda niko ne bi mogao da preživi, možda bi onda plenila na neki još drugačiji odnos – rekao je Kristijan.

– Taj gledalac nije normalan što takvo pitanje postavlja, ja sam se sprdala i šalila sa njim, ja na njega gledam kako on ponižava mene, ja zaista mislim to, mnogo mi liči na jednog rijaliti igrača, Zmaja od Šipova, išao je tako i govorio: “Dođi mala, dođi mala” – govorila je Kulićeva.

– Neka kaže da li sam joj pre četiri sata skinuo gaće i masirao je, evo krsta mi! U decu se kunem! Skinuo sam joj tanga gaće – tvrdio je Kristijan.

– Hajde, Kristina zakuni se da si bila tu! On je mene stiskao, Đedoviću se žalim, odavde mi se bol spušta – rekla je Miljana.

– Mesio sam te kao Jagodinku Simonović! – poručio je Kristijan.

– Svukao te je, ti si navukla odmah – rekla je Kristina Spalević.

– Zakuni se! Nisam imala tange, nego šorts – tvrdila je Miljana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here