Kristijan Golubović saslušanje, Foto: ATA Images
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović je, pre nekih mesec dana, izjavio da će ubiti Staniju Dobrojević ukoliko mu se ne izvini iskreno što mu je spomenula dete!

Osnovno tužilaštvo u Rumi, kojem zbog mesne nadležnosti, a u vezi sa krivičnim delima počinjenim na teritoriji Šimanovaca, pripada slučaj Kristijana Golubovića koji je nedavno javno u programu pretio smrću Staniji Dobrojević, potvrdilo je da je osuđivani kriminalac pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog.

„Pred OJT u Rumi pokrenuto je krivično gonjenje protiv Aleksandra Golubovića zvanog ‘Kristijan’, zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st. 1 KZ, povodom dogašaja od dana 16.09.2020. godine, kada je imenovani uputio pretnje smrću oštećenoj Staniji Dobrojević. OJT u Rumi odmah po saznanju za opisani događaj dana 17.09.2020. godine, osnovalo je predmet posl.br KTP 547/20. U daljem toku postupka osumnjičenom Aleksandru Goluboviću upućen je poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenog za dan 21.10.2020. godine“, stoji u saopštenju Tužilaštva.

Podsećamo, on se zakleo u svoje dvoje dece da će to i uraditi.

– Ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu, po cenu da idem 40 godina na robiju – rekao je Kristijan.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime