EPA-EFE/Peter Powell
Kristijano Ronaldo

Fudbalerima Mančester junajteda koji vole slatko poslednjih nedelja nije lako. U prisustvu Kristijana Ronalda ustežu se da jedu „brzu” hranu i deserte, a izgleda da je bivši napadač Real Madrida uticao i na jelovnik u trening centru svog sadašnjeg kluba.

Portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo poznat je po izbegavanju ugljenih hidrata, naročito od konferencije za štampu na Evropskom prvenstvu kada je flašicu koka-kole zamenio flašicom vode.

Popularni sportista primenjuje veoma strogu dijetu i veoma je disciplinovan.

Prema rečima golmana Mančester junajteda Lija Granta, Ronaldo podstiče ceo tim da bude najbolji, i to na više načina.

Grant je otkrio da je uoči utakmice u subotu, na kojoj je Ronaldo postigao dva gola, ekipa ostala u hotelu i zajedno večerala.

Ali, prema Grantovim rečima, bivši napadač Real Madrida nije pojeo desert nakon obroka. Kada su to videli, ni ostali igrači Mančester junajteda nisu pojeli slatkiš, uprkos tome što su ranije obično jeli kada je ekipa na zajedničkoj večeri.

„Niko nije ni pipnuo desert“, istakao je golman, dodajući da ga je zapanjilo što se nijedan igrač nije usudio da jede „brzu” hranu koja je bila dostupna.

Prema pisanju britanskim medija, Ronaldo je uticao i na ponudu hrane u trening centru kluba u kojem igra.

U ponudi, navodno, nema ugljenih hidrata, sokova i slatkiša, ali se zato mogu počastiti bakalarom i hobotnicom.

Pojedini igrači nisu oduševljeni tom promenom jer nisu ljubitelji ribe i morskih plodova, a među proteranim slatkišima je i puding koji je doskora bio na meniju petkom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here