Lična arhiva
Kristina i Vlada su u vezi skoro dve godine, a jedno drugom pružaju nesebičnu podršku

Pevačica Kristina Denić dospela je svojevremeno u žižu javnosti ulaskom u finale Zvezda Granda, potom članstvom u grupi Ministarke, a ovih dana zaintrigirala je medije i kao partnerka Vlade Stojića, atraktivnog učesnika rijaliti programa Parovi.

Kristina se muzikom bavi od svoje pete godine, a njena ljubav prema violini utkana je kroz celu njenu karijeru. Jedno vreme boravila je i u inostranstvu sa svojom porodicom, gde je u međuvremenu završila školu pop pevanja. Nakon prve pesme „Precrtan“, čijim prijemom kod publike je veoma zadovoljna, usledili su novi uspesi.

Neposredni povod za razgovor sa lepom pevačicom jeste učešće njenog dečka Vlade u jednom od najprovokativnijih rijaliti programa.

 

Da li ste zadovoljni Vladinim ponašanjem u vili „Parova“ i kakve savete ste mu dali pre samog ulaska u rijaliti?

Zadovoljna sam njegovim ponašanjem i mislim da je dobar primer lepog ponašanja. Savete koje sam mu dala pre ulaska on dobro zna i neka to ostane među nama.

Vlada važi za jednog od najzgodnijih momaka među takmičarima, da li ste se u nekom momentu zabrinuli da će pojedine devojke da mu se udvaraju i time ugroze vašu  vezu?

Da, Vlada važi za jednog od najlepših. U svakom slučaju, meni je najlepši. Kako bih Vam rekla, to se dešava i van te kuće, prosto Vlada izgleda kako izgleda i to je nešto što je sastavni deo našeg života, što u njegovom poslu, što u mom, ali to može meni samo da imponuje, a ne da mi smeta. Bitno je kako se on ponaša i postavi, a to da njemu prilaze, prilaze mu i mislim da to svakoj devojci treba da imponuje. Mnogo je bitniji u celoj priči njegov stav i njegov pristup tim udvaranjima.

Na Snežanu ne trošim reči

Kako komentarišete navodnu ljubavnu aferu aktuelne učesnice Parova Snežane Jovičić i vašeg dečka iz perioda kada je on bio u vezi sa drugom devojkom?

Nikako ne bih komentarisala. To je nešto što je bilo pre šest godina, ja Vladu tada nisam ni poznavala. Da li je to bilo ili se nije dogodilo, mene to stvarno ne interesuje. Sve što imam da pitam Vladu pitaću ga u četiri oka kada izađe, za bilo koju situaciju, da li ovu ili neku narednu koja će se otvoriti, a sigurna sam da hoće. Sve što imam da mu kažem reći ću mu isključivo u četiri oka. Što se tiče Snežane, mislim da smo svi videli ko je i šta je, tako da ne želim uopšte da trošim reči na tu osobu.

Možemo li od Vlade da očekujemo neki veći sukob sa drugim takmičarima?

Kao što je Vlada rekao na samom ulasku – očekujte neočekivano!

Vi ste skoro dve godine u vezi, kako ste se upoznali i kada je planula ljubav?

Da, Vladi i meni će u novembru biti dve godine kako smo zajedno. Upoznali smo se na snimanju mog spota za pesmu „Pečat“,u kome je on glumio. Tada smo imali isključivo profesionalni odnos. Mogu da kažem da je Vlada zaista profesionalac kada su poslovi u pitanju. Par meseci kasnije ostali smo u kontaktu, počelo je dopisivanje i tako se dalje odvijalo sve u vezi nas. U suštini, dugo smo se upoznavali i nakon toga krenuli u nešto ozbiljnije.

Vlada je dobio zadatak da jedan dan bude stalno sa Dinom Galorini, kakvo je vaše mišljenje o njoj?

U toku sam jer bukvalno pratim „Parove“ 24/7, spavam kad i oni, jedem kao i oni, znači bukvalno kao da sam unutra. Pa dobro, to se i očekivalo s obzirom na to da su se dosta zbližili. Mislim da su na neki način i sami „zakuvali supu“ koju sada moraju da pojedu, zato što su ih i ostali ukućani „peckali“ i oni nisu reagovali, pa se i očekivalo da će verovatno produkcija da se uključi i da pravi neku priču. Što se tiče Dine, ne mogu da imam mišljenje o osobi koju ne poznajem. Ja sam Dini samo pružila ruku kada sam bila gost u emisiji. Devojku stvarno ne poznajem i ne volim da sudim ljudima koje ne poznajem lično.

Da li biste mu se pridružili u vili Parova?

Kao takmičar ne, kao neka njegova podrška na par dana sigurno da.

Šta mu nikada ne biste oprostili?

Vlada vrlo dobro zna šta ja njemu nikada ne bih oprostila i mislim da je vrlo svestan toga, opet kažem to neka ostane između mene i njega. Vrlo dobro oboje znamo šta on meni ne bi oprostio, a šta ja njemu ne bih oprostila.

Koji je glavni motiv njegovog ulaska u rijaliti?

On voli nova iskušenja i mislim da je to jedan od glavnih razloga zbog kojih se odlučio da uđe.

Kada bi eventualno došlo do „hemije“ između Vlade i neke takmičarke, kako biste reagovali?

Nikad ne reci nikad, ali mislim da ta mogućnost ne postoji, i pustila sam ga sa tim mišljenjem da se takve stvari neće dešavati jer da sam mislila suprotno, sugurno mu ne bih „dala zeleno svetlo“ za ulazak. E sad, ako bi se desilo, ali opet kažem, mislim da neće, definitivno ne bih bila neko ko bi svoj privatni život pokazao pred svima, sve što bih imala da rešim rešila bih sa njim u četri oka kada izađe.

Ministarke napustila iz milion razloga

Zbog čega ste napustili grupu Ministrake?

Nisam se pronašla u toj priči iz milion razloga, pa sam zbog toga bila jako odlučna da iz te priče tako brzo i izađem. Ne kajem se zbog toga, zato što radim na sebi. Planiram da gradim drugačiju priču, želim da budem ono što jesam i to je to.

Nisam osoba koja je počela da se bavi pevanjem zato što u životu nema šta da radi. Ceo život sam se školovala za to. Moje bavljenje muzikom je počelo od pete godine, kada sam počela da sviram violinu i ceo tok daljeg školovanja je bio violina i pevanje, paralelno. Dok sam bila mlađa, violina je bila nešto što je bilo u prvom planu i imam dosta specijalnih i prvih nagrada, što na međunarodnim, što na republičkim takmičenjima. Učestvovala sam čak i na jednom svetskom takmičenju.

Onda me je život naveo da napravim malu pauzu što se tiče violine, pa je pevanje bilo prioritet. I danas sviram violinu, imam svoju grupu, zove se Magic violins, nastupamo i odlično nam ide. Moj neki ozbiljniji iskorak sa pevanjem je došao kroz takmičenje za „Zvezde granda“, u kome sam došla do finala.Imala sam apsolutnu podršku svih članova žirija, jako su me hvalili.

Pevala sam potpuno drugačiju vrstu muzike, radila obrade, pojavljivala se sa violinom. Nakon takmičenja usledila je moja prva pesma „Precrtan“, zatim je došla pesma „Pečat“. Ozbiljniji korak mi je bio taj kada me je Ana Bekuta pozvala da joj budem gost na koncertu prošle godine u Sava centru. To je nešto najlepše što sam doživela. Zatim je usledio poziv za ulazak i rad sa „Ministarkama“. Tu sam bila godinu dana i to je bilo neko novo iskustvo za mene.

Kako Vladina porodica komentariše njegovo učešće u Parovima?

Svi podržavamo Vladu, svi znamo ko je i šta je i vidimo da mu je bilo teško da se uklopi i zato što nije navikao na takvu atmosferu i ambijent. Ima punu podršku kod kuće, svi ga gledamo, pratimo ga i svi smo uz njega koliko god on bio unutra.

Da li ste se, ipak, pokajali što ste dečku dozvolili da bude deo ovog projekta?

Pa…da! Ali samo zato što mi previše nedostaje, za sve ostalo…ne. Mislim da je on jako stabilna ličnost koja ne bi dozvolila da bilo šta ugrozi našu vezu, kao ni ja.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime