Printscreen
Kristina Spalević

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji “Narod pita” na televiziji “Pink” ugostila bivše zadrugarke Kristinu Spalević i Teodoru Bilanović. Kristina je progovorila o svom odnosu sa Kristijanom Golubovićem, sa kojim je započela ljubavnu vezu tokom boravka na imanju u Šimanovicma, iako je on tada bio oženjen.

– Kristina, gledateljka je osudila tvoj odnos sa Kristijanom, jer je bio oženjen. Mnogo ste blaže prošli od Tare Simov i Nenada Aleksića Ša ili nekih drugih parova koji su imali istu situaciju? – pitala je voditeljka.

– Većina jeste, iskreno. Što bi rekao Kristijan, ima neka budala koja i nas podržava. Dosta mi ličimo, unutra smo počinjali i završavali rečenice zajedno. Mnogi kažu i da ličimo i da sam ja Kristijan u ženskom obliku. Da se vratim na temu, mislim da je deo ljudi prepoznao da je ovo nešto drugačije. Bilo je trenutaka, ali nismo bili ekstremni kao Tara i Ša, nije toliko ekstremno bilo. Tastatura mafija piše svašta, ali na ulici je nešto drugo. Nikada nisam naišla na osude. Njemu dobace kad ja nisam tu, to se dešava. Evo danas smo išli nešto da završimo, ja nisam bila tu i prišla mu je žena i rekla nisi to trebao da uradiš, on se nasmejao i rekao: “E, da sam sa tobom to uradio” i namignuo. Postala sam ljubomorna iskreno, vole ga žene. Kad je to pričao nisam mu verovala ali sam se sad uverila. Brzo smo priznali sve, možda smo zato pošteđeni. On je imao autoritet u kući da se razumemo možda i zato – govorila je Spalevićeva.

– Ša je dosta muljao, to je isto istina. Mi smo brzo priznali. Svi su pametovali kada je on uplatio novac, mene je taj trenutak i nervirao, nikome iz dzepa nije izvukao. Ali bio je i kontradiktoran, menjao je iskaze, mi smo brzo sve rekli – dodala je pevačica.

– Da li si se plašila da se ne izvini ženi u jednom momentu i ne vrati se na staro? – pitala je Ivana Šopić.

– Jesam iskreno kada sam bila unutra. Kada je izašao bio me je strah, sve dok nije ušao i preskakao ogradu. Bila sam zabrinuta, čak i posle toga, naravno da mi je padalo na pamet. Uvek sam imala osećaj da to može da se desi. Imao je on pehove u drugom rijalitiju, nije bilo ovako ali opet. Ja to recimo nikada ne bih oprostila, ali svi smo mi drugačiji – odgovorila je Kristina.

– Radite li na bebi? – nadovezala se Ivana.

– Radimo intenzivno, mi nismo pazili ni u Zadruzi. Slutimo stalno sa nekim bebama i igračkama – nasmejala se Kristina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here