Kriv sam što je Zvezda druga

0

Oprezno na "romantičare": Nenad Lalatović 

 

"Moraćemo maksimalno ozbiljno i uz veliki oprez da pristupimo utakmici sa OFK Beogradom i tako dođemo do tri boda koja dugo čekamo. Ne gledamo sve tako crno iako nije sve baš kako treba", rekao je Lalatović novinarima na stadionu Zvezde.

 

Fudbaleri Zvezde sutra od 18 časova na svom terenu igraju protiv OFK Beograda, utakmicu 14. kola Super lige Srbije.

 

Lalatović će imati velikih problema sa sastavljanjem tima pošto zbog povreda i suspenzija neće moći da računa na veliki broj igrača.

 

Luka Jović je završio polusezonu jer će zbog povrede morati da pauzira 10-ak dana, a protiv OFK je neizvestan nastup drugog napadača Đorđa Rakića zbog problema sa primicačem. Suspendovani su Bogdan Planić i Nikola Mijailović, dok su od ranije povrednjeni Vukan Savićević, Danijel Avramovski i Marko Petković.

 

Lalatović dobija otkaz, na klupu stiže…

 

Lalatović je najavio da će zbog toga sigurno igrati Vukašin Jovanović, dok će Mijailovića na mestu levog beka najverovatnije zameniti Nikola Antić.

 

Trener Zvezde rekao je da je potreban veliki oprez protiv OFK.

 

"OFK Beograd je ekipa koja igra mnogo dobro. Skrenuli su pažnju na sebe tako što su uzeli bod Partizanu. To je mlad i perspektivan tim i biće teško", kazao je Lalatović.

 

Zvezda posle 13 kola ima 28 bodova, šest manje od vodećeg Partizana. Crveno-beli su u poslednja dva kola osvojili dva boda.

 

"Ja sam krivac što je Zvezda druga, ali neka sam drugi. Sa ovim mladim timom bih bio prvi da smo dali gol iz mnogo velikih šansi koje smo propustili. Preuzimam krivicu za sve što nije dobro, ali mi je drago što sam dao šansu velikom broju mladih igrača na kojima će Zvezda moći da profitira", rekao je Lalatović.

 

Najveći problem u jesenjem delu sezone je realizacija, a Lalatović je istakao da će ekipa u narednom periodu biti efikasnija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here