Tanjug

Predsednik Srbije odgovorio na kritike koje su na njegov račun stigle iz Crne Gore.

Najsmešnije mi je što me je Đukanović optužio da sam ga srušio, a sada me napadaju njegovi protivnici.. sada imamo novu floskulu i da sam hteo da ga oslabim. Sve to dolazi iz istih novina, toliko kontradiktornosti, kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodaje da ne zna ni jedanog od trojice lidera crnogorske opozicije.

– Verujem da će odnosi sa Crnom Gorom biti normalni, jer nemamo nikog bližeg jer bez obzira što iz sve snage žele da pokažu kako su daleko od nas. Neka pričaju šta žele, mi ćemo da stojimo i čekamo, i uvek ćemo biti spremni za najbolju saradnju s našom braćom – rekao je Vučić.

– Više ima mešanja iz drugih zemalja regiona u naše unutrašnje stvari. Pogazili su Rezoluciju 1244 i priznali su Kosovo. Moram da vas obavestim da nikada nisam imao poslovne aranžmane sa gospodinom Đukanovićem – kazao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Zdravka Krivokapića da nas upozna što pre o svim elementima navodne saradnje Vučića i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

– Posebno u poslovnim varijantama. I ja sam siguran da će on ili reći da je lagao ili će doneti dokaze. Pošto znam da je nemoguće da donese dokaze, kao što znam da o tome nikada o tome nismo ni pričali, jer ja nisam biznismen već napredak našeg naroda – naveo je predsednik Srbije.

Tako je odgovorio na pitanje kako komentariše to što je Krivokapić izrekao najgore stvari o njemu, pa čak i da je sa predsednikom Đukanovićem navodno u biznisu u projektu Beograd na vodi.

– Moraće da prizna Krivokapić da je govorio neistine – dodao je Vučić.

Kaže da to nije jedina neistina i da je mnogo neistina o ulozi Srbije u CG izneo i Đukanović.

– Mi na to ne moramo da se osvrćemo – dodao je Vučić.

2 COMMENTS

  1. Zaboravi Crnu Goru, vratimo im Crnogorce a uzmimo naše. Oni još misle da su nešto posebno
    a nepriznaju da su uvek živeli kao Paraziti, čast izuzetcima!

  2. ne mora Krivokapic nista, ama bas nista, narocito nema nikakvih obaveza prema vama. Da li vam je to jasno Vucicu ?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here