EPA-EFE/BORIS PEJOVIC
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić u intervjuu “Blicu” govoreći o pitanju Kosova i kako se na to gleda u Crnoj Gori, naveo je da je “za deo stanovništva to emotivno pitanje i da oni smatraju da je neotuđivi deo Srbije”.

– Taj deo našeg naroda će to misliti ma kakav na kraju bude dogovor Beograda i Prištine. Da sam bio predsednik Vlade Crne Gore u situaciji kada Crna Gora još nije priznala Kosovo, nikada ne bih dao saglasnost da se to desi. Ali, sve je završeno pre mog dolaska u vladu i pre ove vlade – navodi Krivokapić.

Kaže i da kada bi doneli sada odluku da se priznavanje nezavisnosti Kosova povuče, Vlada bi pala na prvom sledećem skupštinskom zasedanju.

– DPS bi uradio sve da ponovo formira vladu i ponovo donese istu odluku za Kosovo. Sve drugo je imaginacija bazirana na željama – kaže Krivokapić.

5 COMMENTS

  1. Vlada koju vodi Krivokaoic i Abazovic je usmerena protiv Srba i pravoslavlja i treba gledati sto pre da ta vlada padne, onisu izneverili one koji su ih postavili i dali im svoje glasove.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here