EPA
Zdravko Krivokapić

Odlazeći crnogorski premijer Zdravko Krivokapić ocenio je kao nedopustivu provokaciju izjavu kosovskog premijera Aljbina Kurtija kojom, kako je rekao, najavljuje opasne aspiracije narušavanja teritorijalnog integriteta Crne Gore.

On je na Tviteru napisao da je interesantno da je na Kurtijeve izjave izostala reakcija crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i, kako navodi, “neustavnog mandatara Dritana Abazovića”.

“Izjava gospodina Kurtija, kojom najavljuje opasne aspiracije narušavanja teritorijalnog integriteta Crne Gore, smatram nedopustivom provokacijom. Interesantno je da nema nikakve reakcije predsednika Crne Gore i neustavnog mandatara Dritana Abazovića”, naveo je Krivokapić.

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je juče da se nada da će Crna Gora uskoro imati novu Vladu sa kojom će moći da se razgovara i reši problem 8.200 hektara kosovske teritorije, koja je dogovorom o demarkaciji pripala Crnoj Gori. Kako je rekao, tih 8.200 hektara je nepravedno i greškom dato Crnoj Gori.

2 COMMENTS

  1. То је циљ запада и миле ђукановића.А ви сте признали Косово,ви сте ушли у НАТО,ви тежите ЕУ.Добијате одговоре и истину.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here