EPA-EFE/Boris Pejović
Zdravko Krivokapić

Zdravko Krivokapić, crnogorski premijer u tehničkom mandatu, čijoj vladi je nedavno izglasano nepoverenje, pojavio se prvi put u javnosti posle smene, na otvaranju žičare u Kolašinu.

On je kazao da sebe vidi “u svakom pokretu koji će doprineti razvoju Crne Gore”. On je to rekao odgovarajući na pitanje da li vidi sebe u pokretu koji su najavili ministri finansija i socijalnog staranja i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović.

Krivokapić je rekao i da neće biti poslanik u Skupštini koja je, kako je istakao “postala nedostojna priča za građane”. Ocenio je i da je politika raseljavanja građana Crne Gore sa ognjišta “jedan od razloga siromaštva naše zemlje”.

Krivokapić i direktor Skijališta Crne Gore Đuro Milošević otvorili su žičaru K7, koja povezuje infrastrukturu državnog Ski centar Kolašin 1600 i privatnog Kolašin 1450.

Žičara šestosed, čija je dužina 1,5 kilometar, a kapacitet 2.600 skijaša na sat povezaće preko 45 kilometara skijaških staza na Bjelasici. Uz žičaru, od danas je u funkciji i 10,5 km skijaških staza na državnom skijalištu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here