EPA-EFE/BORIS PEJOVIC
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagovao je na čestitku crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića premijeru prištinskih vlasti Aljbinu Kurtiju.

Vulin je u saopštenju naveo da je čestitka objavljena u danu kad je od Srbije i predsednika Aleksandra Vučića Crna Gora dobila 10.000 vakcina, te primećuje da je premijer Krivokapić “pažljivo sročio čestitku kako niko ne bi pomislio da Kosovo za njega nije država”.

– Kada priča o Srebrenici, Krivokapić se poziva na međunarodno pravo, kada šalje izraze ”najdubljeg poštovanja Kurtiju” ne pominje Rezoluciju 12 44. Na zdravlje mu bile vakcine iz Srbije, a na čast čestitke Kurtiju – poručio je Vulin.

Mediji su danas objavili čestitku crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića Aljbinu Kurtiju, a na fotografiji čestitke vidi se da je datirana 2. aprila ove godine.

Krivokapić je u ime Vlade Crne Gore i u svoje ime čestitao Kurtiju “stupanje na dužnost predsednika Vlade Republike Kosovo”.

U čestitki je naveo da veruje da će evropska perspektiva “dve države predstavljati dodatnu vrednost u bilateralnim odnosima zasnovanim na principima dobrosusedstva i međusobnog uvažavanja”.

“Uz najbolje želje za uspešno obavaljanje ove funkcije, primite izraze mog najvišeg uvažavanja”, navedeno je u tekstu čestitke.

2 COMMENTS

  1. Sta reci o ovom coveku, ako ga mozemo tako osloviti,i pitanje sta takav covek radi na poziciji premiera???????

  2. Прича једно када је требао да скине Ђукановића да би људи гласали за њега, а сада је показао да му је образ као ђон, ништа бољи од Ђукановића није.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here