Foto: MN Press
Mladen Krstajić

Velikan izraelskog fudbala, Makabi iz Tel Aviva, doveo je Mladena Krstajića na svoju klupu! Bivši selektor preuzima klupu trenutno četvrtoplasiranog tima u Izraelu, nakon što je prethodno dobio otkaz u TSC-u, koji je on ironično prokomentarisao.

Posle toga su se pojavljivale informacije da je kandidat za klupu reprezentacije Nigerije, ali je na kraju ipak završio u klupskom fudbalu.

Makabi je zvanično potvrdio ovu vest na svom zvaničnom sajtu, a predsednik kluba Mič Goldahar poželeo je dobrodošlicu srpskom treneru i bivšem selektoru naše reprezentacije.

– Mladen ima sve kvalitete koje cenimo mi u Makabiju: radnu etiku, profesionalizam i želju za pobeđivanjem. Te osobine su lansirale Krstajića u vrh evropskog fudbala i klub će sa njim ostvariti svoje ciljeve. Želimo dobrodošlicu Mladenu i njegovim saradnicima. Svi zajedno ćemo im biti najveća podrška – rekao je Goldahar za klupski sajt.

Makabi je najtrofejniji tim iz Izraela, 23 puta bio šampion Izraela i 24 puta je osvajao Kup ove zemlje. Ove sezone igra očajno u domaćem prvenstvu, pa će Krstajić pokušati da ih vrati u vrh tabele i borbu za titulu. Ipak, Makabi je u Evropi pružao bolje partije i izborio je proleće u Ligi konferencija, pa će Krstajić imati priliku da se pokaže i u Evropi tokom proleća.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here