Fudbaleri Srbije odradili su još jedan trening uoči kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo sa Litvanijom u Beogradu.

 

Na konferenciji za medije govorili su selektor Mladen Krstajić i Uroš Spajić.

– Ukrajina nas nije nadigrala, bili smo egal ekipa do 20 i nekog minuta, a na sitne stvari su nam dali golove, što je nedopustivo. Da smo postigli gol preko Prijovića jednom ili drugi put, ko zna šta bi bilo. Posle meča sa Ukrajinom rekao sam da preuzimam potpunu odgovornost. I dan danas pred vama kažem da je tako. Utakmica je bila, prošla, desilo se šta se desilo i ne možemo da vratimo. Debakl. Bio je moj izbor igrača, taktika, igračima ne zameram, desio se dan kakav se desio i ne možemo da vratimo. Samo možemo da sutra pobedimo. Sutra je treće kolo kvalifikacija i onda nas čeka mir od dva i po meseca, a šta se dešava – odlučiće FSS. Ja sam tu, na raspolaganju i poštovaću svaku odluku FSS. Svaku grešku stručnog štaba i ekipe preuzimam i prihvatam sve što FSS odluči. Ako izađem – izlazim čistog obraza, gledaću utakmicu i protiv Portugala i Luksemburga privatno.

Spajić smatra da je najvažnije da tim pobedi pred domaćim navijačima.

– Izlaz je jedan – da pobedimo sutra. Svima je bilo jako teško posle meča i što ste vi novinari rekli da je sramota – jeste. Preuzeli smo odgovornost, svesni smo toga, drugog puta i nema i šta je – tu je. Možemo koliko god hoćete da pričamo o toj utakmici, ali više nema svrhe. Tri boda su izgubljena, rezultat je težak, a jedino rešenje je da pobedimo sutra i da uradimo sve što je do nas da se ovo ne ponavlja – rekao je Uroš Spajić.

Utakmica se igra u ponedeljak od 20:45.

3 COMMENTS

  1. Kaže Ukrajina nas nije nadigrala. Tu je u pravu jer ovo bije bio fudbal nego su se igrale viktorije. Ukrajina nas je razbila. Daj mani se više posla koji neznaš da radiš.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here