Ekspedicija Radničkog u utorak je sa Čaira krenula na svoje drugo uzastopno učešće u Evro kupovima.

 

Nišlije su se okupile u 15 sati na svom Čairu, a sat kasnije bile su u autobusu za Beograd. U glavnom gradu će prenoćiti, a onda u sredu, u ranim jutarnjim časovima, poleću za Frankfurt gde će odigrati meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

U Frankfurtu će “presedati” na putu do Estonije, a u glavnom gradu, Talinu, trebalo bi da budu oko podneva, dok će u popodnevnim časovima planiran je trening na stadionu Flore, prvog protivnika u novoj, a u ukupno petoj “odiseji” niškog kluba u takmičenjima Starog kontinenta.

Šef stručnog štaba Radničkog Simo Krunić odlučio je da na meč protiv Flore povede 18 igrača, dok će ostali ostati u Nišu, gde će nastaviti sa treninzima.

Put Talina će krenuti sledeći fudbaleri: Marko Knežević, Nikola Petrović, Aleksandar Todorovski, Ivan Ostojić, Lazar Đorđević, Stefan Đorđević, Nikola Stevanović, Aleksa Jovanović, Taras Bondarenko, Riota Noma, Nemanja Tomić, Saša Stojanović, Veljko Batrović, Dejan Meleg, Nikola Čumić, Erik Jirka, Milan Makarić i Milan Bojović.

Utakmica će se igrati na “Le Kok Areni” u četvrtak od 18 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here