Ksenija Pajčin predosećala opasnost

0

"Ovakvi slučajevi uopšte nisu retkost, dešavaju se, ali se o njima manje priča jer vinovnici nisu poznate ličnosti kao što je to slučaj sa tragično nastradalim pevačicom i manekenom. Na osnovu onoga što sam saznala iz medija, jasno je da je bilo ozbiljnih nagoveštaja da do tragedije može doći – priča Bojana Ranković i podseća da je Ksenija dva dana pre nesreće zvala policiju da je zaštiti i spase.
 

Žrtve zločina iz strasi: Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda
 

"Uvek postoje nagoveštaji, ali ih okolina ne prepoznaje, a često ni policija. Kažu: Vole se. pa se potukli. Ne. Kad nekog voliš, nećeš ga udariti, a pogotovo ga nećeš ubiti. Ne postoji ubistvo iz ljubavi, već iz patološke ljubomore i posesivnosti. Sutradan je, kako sam informisana, opet bilo problema, Filip je hteo da uđe u njen stan, a ona nije htela da ga pusti jer je očigledno osetila opasnost. Njeni prijatelji su, nažalost, njegovo ponašanje protumačili kao izliv velike ljubavi. Velika je greška što patološku ljubomoru poistovećujemo s ljubavlju, a reč je o bolesnom ponašanju. Ključ je u neprepoznavanju – objašnjava Bojana za dnevni list "Blic" i ističe da je čest slučaj da ovakvo partnerovo ponašanje druga strana tumači kao izliv ljubavi i zbog toga ostaje u nezdravoj vezi.

"Ksenija je – pretpostavlja sagovornica "Blica" – osetila da je to ugrožava, da je u opasnosti i zato je i htela da izađe iz te veze.

Mnogo je bilo pokazatelja, kaže Bojana. Ksenija je otvoreno u medijima govorila da njen dečko voli kada ga ona udara i šamara. To pokazuje da njihov odnos nije bio normalan, zdrav i zreo. Jedan od upozoravajućih pokazatelja je i Filipovo često ponavljanje da će se ubiti ako ga Ksenija ostavi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here