Youtube/Al Jazeera Balkans
Protesti "komita" u Crnoj Gori

Patriotsko-komitski savez Nikšića zapretio je Vladi Crne Gore da će nastaviti proteste i blokadu puteva ako im se premijer Zdravko Krivokapić ne izvini i u potpunosti ne odbaci Odluku o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom.

Komite su Krivokapiću dale rok od tri dana da se izjasni po tim i još nekim njihovim zahtevima, među kojima je i hitno procesuiranje vozača službenog vozila sa registarskim tablicama PG CG 301, koji je juče, kako tvrde, “pokupivši dvojicu njihovih prijatelja na haubu, pokušao da ih ubije”.

Od Krivokapića traže izvinjenje zbog, kako navode, pretnji koje im uputio.

Premijeru je dat rok od tri dana da odgovori na njihove zahteve ili će u protivnom, zapretili su, radikalizovati proteste sa pozivom svojim saborcima iz drugih gradova Crne Gore da im se pridruže.

– Ovo je građanska borba za državu Crnu Goru i od nje nikada nećemo odustati! -poručile su nikšićke komite u saopštenju.

4 KOMENTARA

  1. Ovako ce i nas Mile i Snsd-e u Republici Srpskoj ako izgubi izbore.Imaju i oni svoje komite,ali sve smo mi to zasluzili.Narod koji 20 i vise godina ne mijenja vlast nije normalan narod i treba da propadne odnosno nestane.

  2. SVAKA CAST SAMO USTASE VIDITE A CETNIKA NEMA NI NA MAPI.DOG GOD TAKO GOVORITE NEMA VAM NIKAKVOG BOLJITKA.TO JE SAMO MRZNJA KOJA SE PRETVARA U JOS VECU MRZNJU.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime