Youtube/Marques Brownlee
Tesla Cybertruck

Prvi primerci Tesla Cybertruck kamioneta su isporučeni prošle nedelje, ali neki kupci izgleda nisu baš najbolje pogledali uputstvo za upotrebu.

Ovo vozilo futurističkog izgleda nema tradicionalan način otvaranja vrata, pa je tako šef Tesle, Ilon Mask, morao da interveniše i pokaže kupcima kako da uđu u svoj novi kamionet.

Mask je, istini za volju, još pre dve godine nagovestio da Cbyertruck neće imati ručke na bravama kao što je uobičajeno, a sve zbog dizajna koji je u jednom trenutku izgledao još “luđe” nego sada.

2 COMMENTS

  1. Većini se ovaj auto ne sviđa, ali meni se mogo dopada. Nekako je futuristički i neobičan. Verujem da je i kvalitetan, to to se sada uoči poopraviće se u kasnijim verzijama. Jedino mu je cena previsoka, trebalo je da bude oko 70000 podigli su je na 100000. Kada bi barem neka od naših rent a car agencija uspela da ga nabavi i da ga renta. Verujem da bi im se iplstilo u veoma kratkom roku. Ja pri stajem u red da ga malo provozam

  2. Pravi muski auto. Kad nailazi spreda odaje tu neku moc. Voleo bih da kao kod G klase moras jace da zalupis vratima pri zatvaranju. Cena je nesto visa od ocekivane…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here