mobilnitelefoni.rs
Prodaja Samsung mobilnih telefona na rate bez kamate

Ako želite da ne opteretite previše svoj budžet, a da sebi obezbedite potpuno nov uređaj, odličnih performansi kupovina telefona na rate je logičan izbor.

Međutim, kao što znate prodaja mobilnih telefona na rate uglavnom je uslovljena odabirom paketa mobilne telefonije, ugovorom i kamatama na odloženo plaćanje. A kada uzmemo sve faktore u obzir, shvatimo da smo na kraju uređaj kupili za dosta višu cenu nego da smo odmah platili pun iznos telefona.

Prodaja mobilnih telefona na rate bez kamate

To nas je podstaklo da vam ovim putem predstavimo novu ovlašćenu online prodavnicu Samsung telefona i dodatne opreme MobilniTelefoni.rs. prodavnicu koja je za kratko vreme postala jedna od najprepoznatljivijih mesta za kupovinu Samsunug mobilnih uređaja.

U ovoj online prodavnici pronaći ćete veliki izbor najnovijih Samsung telefona, kao i dodatne opreme i to po odličnim akcijskim cenama!

A razlog zašto su nama privukli pažnju jeste upravo kupovina telefona na rate!

Ako želite da kupite telefon na rate bez ugovorne obaveze, ova online prodavnica je pravo mesto za to! Tamo su dostupni najnoviji Samsung telefoni na rate bez paketa, bez kamate i bez skrivenih troškova i to po akcijskim cenama! Sada možete izabrati da svoj Samsung uređaj platite online na do 12 mesečnih rata, kreditnom karticom bilo koje banke!

Naravno, MobilniTelefoni.rs kao oficijelna prodavnica Samsung mobilnih uređaja, nudi vam i druge opcije plaćanja:

1. Online plaćanje platnom karticom – plaćanje celog iznosa odmah pri kupovini uređaja na sajtu.

2. Gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja uređaja – plaćanje kuriru kada uređaj dostavi na vašu adresu.

3. Uplatu na žiro račun – plaćanje prema predračunu koji vam stiže na mejl pre kupovine uređaja.

Budite bez brige, jer je plaćanje brzo i bezbedno, a poručeni uređaj stiže na vašu adresu u roku od 5 radnih dana!

Najbitnije – dostava je uvek besplatna! Kupljeni uređaji stižu na vašu adresu, bilo gde na teritoriji Republike Srbije potpuno besplatno. To vam omogućava da čitav proces kupovine, odabir proizvoda, poručivanje, plaćanje i na kraju preuzimanje možete obaviti za svega par minuta, iz svoje fotelje, bez ikakvih dodatnih troškova!

Pored prodaje telefona na rate bez paketa, besplatne dostave i redovnih akcijskih ponuda, činjenica da kupovinu uređaja možete obaviti iz svoje fotelje, autobusa ili dok ste na poslu, što značajno štedi vaše vreme – definitivno je razlog zašto se ova prodavnica vrlo brzo odlično pozicionirala na tržištu mobilnih telefona i dodatne opreme! Na jednom mestu možete videti sve specifikacije uređaja i odmah ih uporediti sa cenama i specifikacijama drugih modela koji vas zanimaju, dok vam je podrška, svakako dostupna i uživo na sajtu.

Takođe, bitno za naglasiti jeste da je garancija na sve uređaje kupljene u online prodavnici MobilniTelefoni.rs dve godine, a potencijalne popravke naravno, uvek možete obavljati u Samsung ovlašćenom servisu.

Ovo je idealna prilika da kupite Samsung mobilni telefon na rate, bez ikakvih dodatnih troškova i dugih ugovornih obaveza! Prodaja mobilnih telefona na rate nikada nije bila pristupačnija!

A ako želite da budete u toku sa redovnim dnevnim, nedeljnim i mesečnim akcijama,savetujemo vam da pratite njihov sajt, kao i Instagram profil, kako ne biste propustiili priliku da kupite potpuno nov Samsung uređaj po odličnoj ceni!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here